Vileda Garden 2in1 kültéri partvisKültéri seprű, 2 féle szálösszetétellel, rendkívül erős szálakkal.


A termék jellemzői


1. 2 az 1-ben sörték

Kétféle szál tökéletes kombinációja: a kevésbé sűrű, viszont merev piros sörték segítenek a nagyobb, méretű anyagok összeszedésében, míg a sűrűbb és rugalmasabb sárga sörték a kisebb anyagok takarítását teszik lehetővé.

2. Kültéri tisztítás

Mindenféle kültéri padlóburkolat – például csempe, beton, szennyeződés vagy növényzet – tisztítását lehetővé teszi. Nedves és száraz tisztításhoz egyaránt használható.

3. Hatékonyság

Mivel a partvis teljes felülete érintkezik a padlóval, így hatékonyan tisztítja a burkolatot.

További információk a Vileda Garden 2in1 kültéri partvisról

További információk a Vileda Garden 2in1 kültéri partvisról

Mindig gondot jelent, hogy milyen eszközt használjuk a kültéri padlók tisztításához. A felületek egyenetlenek, a felszínek egyszerre kemények és puhák, szárazak és nedvesek. Tisztításukhoz univerzális eszközre van szükség, ezért a Vileda kétféle sörtével tervezte meg a Garden 2in1 partvist!


A Vileda Garden 2in1 kültéri partvis a sárga sörtéket piros sörtékkel elegyíti, hogy mindenféle szennyeződést felseperhessen, amely otthona külterületén előfordulhat. A sűrűbb és rugalmasabb sárga sörtékkel kisebb, könnyebb részecskéket, például leveleket és gallyakat tud felseperni. A kevésbé sűrű, de keményebb piros sörték pedig a nagyobb anyagok, például az apró kövek felsöprését teszik lehetővé.


A kültéri partvis rostszálai ideálisak a háza külső területeinek, például a teraszoknak és az erkélyeknek a takarításához, de a garázsok és a kertek tisztítására is alkalmasak. Ne keressen tovább, próbálja ki a Vileda Garden 2in1 kültéri partvist!

A termék tulajdonságai

a brand of FREUDENBERG