Vileda Glitzi: az erős dörzsfelületű mosogatószivacsA Glitzi szivacs nedvszívóképessége kiváló, emellett baktériumölő*. A nagy tisztítóképességet a szivacsréteg, a dörzsölőréteg adja. Eltávolítja a makacs szennyeződést, mielőtt az a vastag szivacsba jutna. 
*Ezüst-klorid adalékának köszönhetően antibakteriális hatású: 99,9%-ban elpusztítja a baktériumokat a dörzsölő, súroló oldalával. Ezt a hatást külső intézetben tesztelték.
 


A termék jellemzői


1. Hatékony

Alaposan eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is.

2. Könnyű vele a munka

Az alapos tisztításnak nem kell nagy erőfeszítéssel járnia. Végezze el Ön is könnyedén a nehéz munkát az antibakteriális szivaccsal. 

3. Antibakteriális hatás

A mosogatószivacs - az ezüst-klorid adaléknak köszönhetően higiénikus, mivel ez meggátolja a baktériumok szaporodását a dörzsfelületeten. Ezt a hatást külső intézetben tesztelték.

További információk a Vileda Glitzi mosogatószivacsról

További információk a Vileda Glitzi mosogatószivacsról

A Glitzi mosogatószivacs az egyik legkedveltebb termékünk, mivel kiváló nedvszívó képességgel rendekezik. Emellett a vastag szivacsnak és a különlegesen erős dörzsfelületnek köszönhetően nagyszerű tisztítóképességgel bír. A dörzsfelület alaposan eltávolítja a makacs szennyeződést, mielőtt az a vastag habszivacsrétegbe jutna. Az antibakteriális hatás 99,9%-ban megakadályozza a baktériumok felhalmozódását a dörzsölő, súroló oldal segítségével. Az antibakteriális hatás az ezüst-klorid adaléknak köszönhető, amely megakadályozza a baktériumok szaporodását a súroló oldalon. Ezt a hatást külső intézetben tesztelték.

FŐBB ELŐNYEI

1

Szivacs

A mosogatószivacs olyan anyagból készült, amely megküzd a makacs szennyeződésekkel, és jó nedvszívó képességű.
2

Dörzsfelület

A szivacs fekete dörzsfelülete még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja. 

3

Ezüst-klorid

A Vileda antibakteriális ezüst-kloridjainak köszönhetően a súrolószivacs nem válik kellemetlen szagúvá és hosszan higiénikus marad.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Ez egy fantasztikus mosogatószivacs, hiszen az ezüst-klorid több hétig gátolja a rossz szagok megjelenését és többet még a baktériumok sem tapadnak meg a szivacson.
Ez attól függ, hogy a felületekről vagy az edényekről milyen sok és mennyire makacs koszt, ételmaradványokat, zsírt stb. kell eltüntetni. Javasoljuk, hogy havonta dobja ki, cserélje le a használt mosogatószivacsot. Jó tudni, hogy a mosogatószivacs tartósságát az is befolyásolja, hogy milyen gyakran tisztítják. Ne feledje, hogy egy porózus és piszkos mosogatószivacs karcolhat! A baktériumok száma is megnő.
a brand of FREUDENBERG