Vileda PUR ACTIVE Colors: színes mosogatószivacsok a mindennapos mosogatáshozVarázsolja a konyhai edények és serpenyők unalmas mosogatását egy örömteli és szórakoztató élménnyé a Vileda puha, divatos színű mosogatószivacsaival! Mindegyik csomagban egy ajándék mosogatószivacs van.


A termék jellemzői


1. 3+1 csomag

A Pur Active nagy teljesítményű szivacsok most vidám színekben, 4 darabos kiszerelésben is kaphatóak.

2. Edényekhez és étkészletekhez

Minden Pur Active mosogatószivacsunk tökéletesen tisztára mossa a konyhai edényeket, serpenyőket és evőeszközöket. A dörzsölő oldal hatékonyan eltávolítja a legmakacsabb ételmaradványokat és lerakódásokat is.

További információk a Vileda PUR ACTIVE COLORS mosogatószivacsokról

További információk a Vileda PUR ACTIVE COLORS mosogatószivacsokról

A konyhai edények mosogatása sokkal örömtelibb feladat lehet, mint gondolnánk. A legtöbb hagyományos mosogatószivacs nem képes alaposan megtisztítani az edényeket és serpenyőket, ami egy részről bosszantó, más részről még több ideig tart így maga a mosogatás. Szerencsére, van megoldás: az új Vileda PUR ACTIVE Colors mosogatószivacsok. Mindegyik csomagban 4 db, más-más színű mosogatószivacs van: kék, narancs, zöld és lila. Vigyen Ön is vidámságot a konyhájába ezekkel a színes mosogatószivacsokkal, melyek a mosogatást is élménnyé varázsolják. Ezek a színes mosogatószivacsok a Vileda exkluzív PUR ACTIVE technológiájával készültek, melyek rendkívül hatékonyan távolítják el az ételmaradékokat. Ezek a szivacsok tökéletes választást jelentenek mind az ún. fehér, mind a fekete mosogatáshoz, mivel karcolás nélkül megtisztítanak minden felületet még a legmakacsabb, odaégett ételtől is. A szivacsok először a dörzsölőréteggel feltörik a szennyeződést a felületről, majd másodpercek alatt, gyorsan és hatékonyan felszívják azt. Vásárolja meg a Vileda PUR ACTIVE Colors csomagot és élvezze a konyhai mosogatást!

FŐBB ELŐNYEI

1

Karcmentes súrolás

A nagy dörzserejű, de nem karcoló súrolórétegnek köszönhetően gyorsan és alaposan eltávolíthat az edényekről és evőeszközökről minden zsíros foltot és egyéb szennyeződést.
2

Hatékony tisztítás, könnyű öblítés

Használat után a mosogatószivacs könnyen tisztítható a mosogatóban, és máris használható újra.
3

Egyszerű tisztítás

A mosogatószivacsot elég csak vízzel és szappannal kimosni, és újból használható, mielőtt - élettartama végén - végleg kidobná.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

a brand of FREUDENBERG