Vileda Glitzi Power Inox – fém súrolóA fém súroló higiénikusabb és ötször tartósabb, mint a szokványos rozsdamentes acél súrolók. Puha szivacsmagjának köszönhetően ez a súroló könnyen öblíthető és kellemes tapintású. Kiválóan alkalmas lábosok, serpenyők és sütők hatékony és kényelmes súrolására.


A termék jellemzői


1. Tartós anyag

A fém súroló anyaga 36%-ban poliészterfonálból, 46%-ban acéldrótból és 18%-ban poliuretánból áll, ami speciális felületi struktúrát hoz létre rozsdamentes acél hurkokkal. Ez a harmonikus kombináció tartós, és könnyedén eltávolítja a makacs szennyeződéseket.

2. Fő a higiénia

A Vileda fém súroló tiszta csapvízzel is alaposan kiöblíthető és megtisztítható, és sok acél súrolóval ellentétben nem maradnak benne rejtett, apró szennyeződések, így ez a termék higiénikusabb is a többinél.

3. Hatékony súrolás

A makacs foltok, rozsdarszemcsék, odaégett zsír és olaj vagy ételmaradékok eltávolításához válassza speciális rozsdamentes acél súrolónkat, mellyel gyorsan és könnyedén távolíthatja el a szennyeződéseket.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ a Vileda Glitzi Inox fém súrolóról

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ a Vileda Glitzi Inox fém súrolóról

Néha úgy tűnhet, a fárasztó súrolás soha nem ér véget. Ön is gyakran talál szennyeződéseket és odaégett ételmaradványokat, kifröccsent zsírt és a peremen megülő szennyeződéseket rozsdamentes acél lábosain, melyeknek ezüstös fénnyel kellene csillogniuk? A makacs szennyeződésektől nem mindig könnyű megszabadulni. Az edények és elektromos készülékek, például a sütő megtisztítása általában eltart egy ideig, ha odaégett az étel, vagy ha elfelejtette azonnal letakarítani őket. Ha helyre akarja állítani konyhája régi fényét, válassza speciális fémsúrolónkat! A puha acélhurkok akkor sem sértik fel a kezét, ha nem visel kesztyűt, és a sütő rácsának szűk réseibe is beférkőznek. Ha ezt a kényelmes takarítóeszközt használja a mindennapi házimunkához, búcsút inthet a piszoknak. A fém súrolók rozsdamentes anyagát rendszeresen tisztítsa meg és öblítse ki a mosogatóban. A víz és a tisztítószer behatol a négyszögletes fémszivacsba, így az újra tiszta és higiénikus lesz. Ennek megfelelően a termék tartós és újrahasználható. Két darabból álló gazdaságos csomagunk egy tartalék acélsúrolót is tartalmaz, amely segítségére lehet, ha az eredeti súroló elhasználódott. Szabaduljon meg a megkérgesedett szennyeződésektől Vileda Glitzi Inox fém súrolóval erőlködés nélkül, mindössze néhány súrolással.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A Glitzi Power Inox téglalap alakú. Ugyanúgy kézre áll, mint a hagyományos szivacsaink, vagy bármelyik törlőkendőnk.
A praktikus, könnyen tárolható súrolót 2 db-os csomagolásban tudja megvásárolni.
Nem. Fém súrolónk hatékonyan, karcolások és sérülések nélkül tisztítja meg lábosait.

FŐBB TULAJDONSÁGAI

a brand of FREUDENBERG