Vileda Colors XL mikroszálas törlőkendő - 4dbA Colors XL 100% mikroszálas törlőkendő egy multifunkciós törlőkendő. Vegyszer nélkül is használható, akár szárazon, akár nedvesen is. XL-es méretű, 4 színben.

100% mikroszál a nagyobb tisztítóerőért


1. XL méret

Hogy a nagyobb területeket még gyorsabban meg tudja tisztítani.

2. Kiváló tisztítóhatás

100% mikroszálas kialakítás, ami még vegyszerek nélkül is alapos tisztítást biztosít

3. Kiváló nedvszívóképesség

A mikroszálnak köszönhetően ez a törlőkendő nem csak kiváló nedvszívóképességgel rendelkezik, hanem nagyon tartós is.

További információ a Colors XL mikroszálas törlőkendőről

További információ a Colors XL mikroszálas törlőkendőről

A Vileda Colors XL törlőkendő egy mikroszálas multifunkciós törlőkendő, melyet a mindennapokban különböző felületeken is használhatunk. Használhatjuk szárazon, vagy akár nedvesen takarításkor. Vegyszerek nélkül is alapos tisztítást végez, mivel a mikroszálas szerkezet nagyobb felületen érintkezik a tisztítandó felülettel. Mivel 100% mikroszálból készült, ez a törlőkendő remekül teljesít, kiváló nedvszívóképessége és tartóssága mellett. A Colors XL mikroszálas törlőkendő a Colors család többi kendőjénél nagyobb méretű (36x38 cm). Ez a Vileda tisztítókendő négy színben kapható: kék, rózsaszín, zöld és narancssárga. Az otthoni higiénia miatt használjon különböző színű kendőt a különböző szobákban és helyiségekben. A törlőkendő kézzel, és mosógéppel is mosható, legfeljebb 60°C-on.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A mikroszál egy ultravékony textil. Mivel a Colors XL törlőkendő mikroszálakból áll, ezért tisztítási- és nedvszívóképessége is nagyobb, mint más típusú szövetkendőknek, amik például pamutból készülnek. Ezek az ultrafinom mikroszkópikus rostok összegyűjtik a piszkot, és magukba szívják a nedvességet. A mikroszálas kendők egyúttal ellenálóbbak és gyakran moshatóak mosógépben, mert nem deformálódnak el.
A Colors XL, ahogy a neve is jelzi, nagyobb méretű mint a kollekció többi darabja. Így ez az ideális kendő azok számára, akik a nagyobb méretű kendőket kedvelik. Nagyobb mérete folytán többet tisztít kevesebb idő alatt.
Igen, ez a tisztítókendő szárazon és nedvesen is használható. Mindazonáltal azt javasoljuk, hogy a különböző típusú tisztítási feladatokra különböző színű kendőket használjon. Például: a narancssárga kendővel törli a port, a kéket pedig a konyhára használja.
a brand of FREUDENBERG