Vileda Pur Active mosogatószivacs a Teflon® ajánlásávalTapasztalja meg az egyszerű, de erőteljes tisztítást a konyhában a rendkívül hatékony, és a Teflon® által is ajánlott Vileda Pur Active mosogatószivaccsal, amelyel még a kényes felületeket is karcolás nélkül meg tudja tisztítani. Tisztítsa meg Ön is edényeit és serpenyőit könnyedén ezzel a rendkívül hatékony mosogatószivaccsal.


A termék jellemzői


1. Karcmentes tisztítás

Tisztítsa meg alaposan az összes edényt és serpenyőt a Vileda mosogatószivaccsal. A szivacs karcmentes dörzsfelülete felszedi, és eltávolítja a szennyeződést az összes kényes felületről, így tökéletes tisztítást eredményez károsodás nélkül.Először mindig próbálja ki egy eldugott helyen .

2. Makacs foltok eltávolítása

A mosogatószivacs fantasztikus tisztítóereje még a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbír.

3. Ideális forma

A mosogatószivacs oldalain finom és sima barázdák vannak, így jó a fogása, és kényelmes vele a munka.

További információk a Teflon® által is ajánlott Vileda Pur Active mosogatószivacsról

További információk a Teflon® által is ajánlott Vileda Pur Active mosogatószivacsról

Tegye gyorssá és örömtelivé a konyhai edények és serpenyők mindennapos mosogatását a Vileda Pur Active mosogatószivacs segítségével! Ez a Teflon® által is ajánlott hatékony és jó nedvszívó képességű szivacs ideális választás a konyhai edények gyors és hatékony elmosásához. Ez a mosogatószivacs sokkal alaposabb és hatékonyabb, mint bármely más szokványos termék. Még a maradékot vagy az odaégett ételt és a legmakacsabb szennyeződéseket is lebontja, és felszedi, anélkül, hogy akár erőteljes súrolás mellett károsítaná a felületet (A biztonság kedvéért azért először mindig próbálja ki egy eldugott helyen!). Vásároljon most Pur Active mosogatószivacsot, és élvezze a korszerű mosogatás élményét.

FŐBB ELŐNYEI

1

Könnyed mozgás

Különleges formája mindenkinek kézre áll.

2

Karcmentes súrolás

Ez a Teflon® által is ajánlott eredeti Vileda termék a kialakításának és anyagösszetételének köszönhetően gyorsan és hatékonyan megbontja, eltávolítja, és felszedi a szennyeződéseket és a foltokat.
3

Egyszerű tisztítás

A mosogatószivacsot elég csak vízzel és szappannal kimosni, és újból használható, mielőtt - élettartama végén - végleg kidobná.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Minden csomagban két mosogatószivacs van.
A Pur Active mosogatószivacs használata nem korlátozódik szigorúan a konyhára. Használhatja bizonyos foltok eltávolítására a fürdőszobában is. Azonban, először mindig próbálja ki egy eldugott helyen! Mindazonáltal, mivel nem ez az elsődleges alkalmazási területe, javasoljuk egyéb olyan tisztítóeszközeink használatát, amelyeket kifejezetten a rendszeres fürdőszobai takarításhoz terveztünk.
A mosogatás mellett ez a Teflon® által is ajánlott mosogatószivacs ideális olyan érzékeny felületek tisztítására is, mint kerámiaüveg főzőlapok vagy alumínium munkalapok. Először mindig próbálja ki egy eldugott helyen!
A nagy nedvszívó képességgel rendelkező Pur Active mosogatószivacs még a zsíros foltokat és maradványokat is képes feltakarítani. Javasoljuk, hogy a tisztáshoz egy jó minőségű mosogatószert használjon.
Előfordulhat, hogy a poliuretán túl durva a finomabb szövetekhez és ruhadarabokhoz. A ruhatisztításhoz finomabb anyagból készült termékeket ajánlunk.
a brand of FREUDENBERG