Vileda Ultra Fresh szivacsA Vileda Ultra Fresh mosogatószivacs egy antibakteriális összetevőket tartalmazó* szivacs. Ez meggátolja a baktériumok szaporodását és a kellemetlen szagok kialakulását is a szivacson. Az Ultra Fresh zöld színű mosogatószivacs ideális a mindennapos mosogatáshoz. A sötétzöld dörzsfelület biztosítja a hatékony tisztítást, miközben a szivacs része a hagyományos szivacsoknál jobban teljesít, nagyobb nedvszívóképességgel rendelkezik. 


A termék jellemzői


1. Antibakteriális*

Az Ultra Fresh mosogatószivacs higiénikusabb, mert olyan anyagokkal van átitatva, melyek késleltetik a baktériumok kifejlődését a rostszálon és a szivacsban.

2. Dörzsölő felület

A sötétzöld rostok eltávolítják a legmakacsabb szennyeződéseket, így megkönnyítik a mindennapi mosogatás.

3. Nedvszívó képesség

Ez a Vileda mosogatószivacs olyan szivacsréteggel rendelkezik, mely hatékonyan szívja fel a folyadékot. Nedvszívó képessége felülmúlja a hagyományos szivacsokét.

További információk a Vileda Ultra Fresh szivacsról

További információk a Vileda Ultra Fresh szivacsról

A Vileda Ultra Fresh egy antibakteriális összetevőket tartalmzó mosogatószivacs*. A dörzsölő felület ezüst-kloridot, míg a szivacs cink-pirition és tiabendazolt tartalmaz, hogy meggátolja a mosogatószivacsban a baktériumok szaporodását, és ezáltal a kellemetlen szagokat is. 
Az étellel, nedvességgel és hővel kapcsolatba kerülő szivacsok jobban ki vannak téve a baktériumok szaporodásának. Ez a zöld szivacs azonban a speciális összetevőknek köszönhetően jobban ellenáll a baktériumoknak, így sokkal higiénikusabb.
A Vileda Ultra Fresh mosogatószivacs hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket bármilyen felületről, és kiváló nedvszívó képességgel is rendelkezik. Ideális társ a tisztításban. 

Ha otthon a Vileda Ultra Fresh szivaccsal mosogat, nem csak hatékonyan tudja elmosni az edényeket, de biztos, hogy a baktériumok és a kellemetlen szagok is távol maradnak. 
A dörzsölő felület ezüst-kloridot, a szivacs pedig cink-piritionot és tiabendazolt tartalmaz, mely meggátolja a szivacsban a baktériumok szaporodását. Ezt külső laboratóriumi tesztek igazolják.

A sötétzöld dörzsfelület a különböző felületekről hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket.

A nedvszívó szivacs pedig a hagyományos szivacsokhoz képest sokkal jobb nedvszívóképességgel bír.
 

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A kezelést a felmosó rostszálain és szivacsán is alkalmazzák. A rostok ezüst-kloridot, míg a szivacs cink-piritionot és tiabendazolt tartalmaz, ami késlelteti a baktériumok és a kellemetlen szagok kialakulását. Az antibakteriális kezelés* lehetővé teszi, hogy a szivacs tovább maradjon higiénikus..
Az Ultra Fresh szivacsokon használt összetevők NEM pusztítják el a baktériumokat, csupán meggátolják a szivacsban a baktériumok szaporodását. Ezt külső laboratóriumi tesztek igazolják.
Ezt a Vileda szivacsot a napi mosogatáshoz használhatja. A zöld szivacs kiváló tisztítási teljesítményt nyújt.
Igen, a szivacsot mosógépben, legfeljebb 40ºC-on ki lehet mosni.
a brand of FREUDENBERG