Vileda Glitzi Inox súroló


A hatékony Vileda Glitzi Inox súroló tökéletes rozsdamentes acél súrolóeszköz az odaszáradt és odaégett makacs szennyeződések ellen. Az erős és tartós acélsúroló ideális választás serpenyők, rácsok, grillsütők és sütők nehezen eltávolítható szennyeződéseinek lesúrolásához


Product Highlights


1. Rozsdamentes acél

A kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően rozsdamentes acél súrolóink rendkívül tartósak. Ez az acél súroló a maximális kényelem érdekében a legkiválóbb acélból készült, és nem rozsdásodik.

2. Spirál forma

Ezzel a felhasználóbarát kialakítású, spirál formájú rozsdamentes acél súrolóval élvezet a súrolás.

3. Odaégett szennyeződések

A rendkívül ellenálló és hatékony acél használatával a legmakacsabb égésnyomokat is eltávolíthatja a munkafelületekről.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ a Glitzi Inox rozsdamentes acél súrolóspirálról

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ a Glitzi Inox rozsdamentes acél súrolóspirálról

A Vileda Glitzi Inox acél súroló gyorsan és hatékonyan távolíthatja el az ételmaradványokat és az apróbb szennyeződéseket edényeiről, grillsütőjéről és egyéb felületekről. Tökéletes kialakításának köszönhetően rövid úton megszabadítja Önt az olyan makacs maradványoktól, mint az égésnyomok vagy a megszáradt ételmaradékok. A felhasználóbarát, spirál formájú acélsúroló szinte észrevétlenül, ergonomikusan simul a kézbe, így gondoskodik a takarítás kényelméről. A súroló 100%-ban rozsdamentes acélból készül, így rendkívül tartós, és hosszú ideig megbízhatóan szolgál a háztartásában. Szerezze be acél súrolót most, és fedezze fel, milyen hasznos kiegészítők a Vileda rozsdamentes acél súrolók a mindennapi tisztítási feladatokhoz.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Rozsdamentes acél súrolóink elsősorban a makacs szennyeződések, például égésnyomok vagy megszáradt ételmaradékok eltávolítására szolgálnak, ami ellenálló felületeken végezhető. Először azonban érdemes egy nem feltűnő felületen kipróbálni. A kényes felületek tisztításához puhább mikroszálas törlőkendőinket vagy súrolószivacsainkat ajánljuk.
Igen. Rozsdamentes acél súrolóink megfelelő használata esetén nem kell attól tartania, hogy ellenálló felületen karcolásokat vagy hasonló sérüléseket hagynak maguk után.
Az acélszivaccsal a padlóról is hatékonyan feltakaríthatók a makacs foltok, alapos padlótisztításhoz azonban nem javasoljuk. Először azonban érdemes egy nem feltűnő felületen kipróbálni. A megfelelő padlóápoláshoz teleszkópos mikroszálas felmosóinkat ajánljuk.

A TERMÉK TULAJDONSÁGAI

a brand of FREUDENBERG