Vileda Pet Pro mikroszálas törölköző: kedvence gyors és hatékony tisztításához és gyengéd szárításához


A Vileda Pet Pro mikroszálas törölközővel hatékonyan és gyorsan tisztíthatja és gyengéden száríthatja kedvencét.


A termék jellemzői


1. Mikroszálas tisztítóerő

A Vileda Pet Pro törölköző mikroszálas anyaga gyors, hatékony szárítást és tisztítást biztosít a kisállat szőrének. Tudjuk, mennyire élvezik a szabadtéri kalandokat esőben is, és ez nem lehet ok arra, hogy Ön ne élvezze! A törölköző használatát fürdés után is javasoljuk.

2. Gyors felszívódás és gyors száradás

A Vileda Pet Pro mikroszálas törölköző gyors felszívódást és száradást, illetve hatékony tisztítást biztosít kedvencének. Az „ostyaszerkezet” a szennyeződések gyengéd eltávolítását is lehetővé teszi. Ráadásul gyorsabban szárad, mint a pamut törölközők, így a következő séta után használatra kész!

3. Szuper tartós

Mostantól nem kell végtelen mennyiségű törölközőt használnia kedvence szárításához. Törölközőnk 60°C-ig mosható, és több mint 400 mosási ciklust kibír*. A tartósságot szem előtt tartva készült. *belső laborteszt alapján

A Vileda Pet Pro mikroszálas törülközővel gyorsan és hatékonyan tisztíthatja és száríthatja kedvencét séta vagy fürdés után. Más hagyományos pamut törülközőkkel összehasonlítva a „ostyaszerkezetű” mikroszálas törülközőnk jobb és lágyabb tisztítást és gyors nedvességfelvételt tesz lehetővé, valamint gyengéden távolítja el kedvencéről a szennyeződéseket.

Körülbelül 4 óra alatt szárad meg, míg más, pamut törölközők* csak 16 óra után lesznek szárazak.

A tartósságot szem előtt tartva készült, ez a mikroszálas törülköző rendkívül tartós, mivel több mint 400 mosási ciklust* bír ki, és akár 60°C-on is mosható.

Mérete: 45 x 70 cm
Szerezze meg Vileda Pet Pro mikroszálas törölközőjét most!
*belső laborteszt alapján
 

Főbb előnyei

1

Gyors tisztítás és szárítás

A Vileda Pet Pro mikroszálas törölköző puha „ostyaszerkezetének” köszönhetően lehetővé teszi kedvence gyors és hatékony tisztítását és szárítását esős séták, szabadtéri kalandok vagy fürdőzés után.
2

Gyorsabb száradás

Törölközőnk gyorsabb száradást biztosít, mint a hagyományos pamut törölközők. A Vileda Pet Pro mikroszálas törölköző körülbelül 4 órán belül megszárad, míg a normál pamut törölközőknek sokkal hosszabb időre van szükség*. *belső laborteszt alapján
3

Szuper tartós

A törülköző akár 60°C-on is mosható, és több mint 400 mosási cikluson át bírja*. Több mint elég ahhoz, hogy ne aggódjon amiatt, hogy koszos lesz a háza egy séta vagy fürdés után. *belső laborteszt alapján

A termék tulajdonságai

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Minden csomagban egy szürke törölköző található.
A törölköző 45x70 cm.
A törölköző mosógépben akár 60 fokon is mosható. Kérjük, ne használjon öblítőt vagy fehérítőt, és hasonló színű ruhaneműkkel mossa együtt. Alacsonyabb hőmérsékleten történő mosással meghosszabbíthatja a törölköző élettartamát, és hozzájárulhat a környezet védelméhez. A tökéletes puhaság elérése érdekében javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa ki a törölközőt.
a brand of FREUDENBERG