Vileda UltraFresh mikroszálas törlőkendőAz Ultra Fresh mikroszálas kendő egy sokoldalú, 100% mikroszálas kendő, antibakteriális kezeléssel *, amely késlelteti a baktériumok kialakulását és a rossz szagok kialakulását. * Ez a termék antibakteriális ezüstkloridot tartalmaz, mely megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Független intézet által vizsgálva.

A termék jellemzői


1. Antibakteriális*

Az Ultra Fresh mikroszálas kendő ezüst-kloridot tartalmaz, amely késlelteti a baktériumok és a rossz szagok kialakulását.

2. Kiváló nedvszívó képesség

A jó minőségű mikroszálakkal a makacs szennyződéseket is eltávolíthatja, akár vegyi anyagok nélkül is. A kiváló minőségű, rendkívül finom szálak extra nedvszívó képességgel rendelkeznek.

3. Bármilyen felülethez

A kendő ideális bármilyen típusú felület tisztításához. Három színben kapható, amelyek lehetővé teszik a ház helyiségeinek a megkülönböztetését, például az egyik a konyhában, a másik a fürdőszobában, a harmadik pedig a por tisztítására használható.

További információ az UltraFresh mikroszálas törlőkendőről

További információ az UltraFresh mikroszálas törlőkendőről

A Vileda UltraFresh mikroszálas kendő egy sokoldalú törlőkendő, mely nagy tisztító- és nedvszívó képességgel rendelkezik. Használhatjuk szárazon, vagy akár nedvesen is takarításkor. Vegyszerek nélkül is alaposan tisztít. Ez a Vileda törlőkendő három színben kapható. Az otthoni higiénia miatt használjon különböző színű kendőt a különböző szobákban és helyiségekben. Kézzel vagy a mosógépben 60°C-on mosható hasonló színű más termékekkel, de a tisztításakor ne használjon öblítőt vagy fehérítőt. Mikroszálas törlőkendőt ne vasaljon, és ne hagyja forró felületen. A kendő méretei: 30x30cm. 

* Ez a termék antibakteriális ezüstkloridot tartalmaz, mely megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Független intézet által vizsgálva.

a brand of FREUDENBERG