Vileda 100% Recycled mikroszálas törlőkendő – 100%-ban újrahasznosított anyagból


A Vileda 100% Recycled mikroszálas törlőkendő 100%-ban újrahasznosított anyagból készül, így környezetbarát takarítási megoldást kínál otthonában.
•    100%-ban újrahasznosított mikroszálas törlőkendő
•    Újrahasznosított PET-palackokból készül
•    Fenntartható törlőkendő
•    Fantasztikus tisztítóképesség
•    Hibátlan, csíkmentes végeredmény
•    Kiváló nedvszívó képesség a 100%-ban mikroszálas anyagnak köszönhetően
 


Hol és hogyan használja a Vileda 100% Recycled mikroszálas törlőkendőt?

Hol és hogyan használja a Vileda 100% Recycled mikroszálas törlőkendőt?

A Vileda 100% Recycled mikroszálas törlőkendő ideális a konyha és a fürdőszoba, valamint az egész lakás kitakarításához is. A szennyeződések erőfeszítés nélkül eltávolíthatók a mikroszálak segítségével. A törlőkendő számára a zsír és az apróbb morzsák sem jelentenek akadályt. Tisztítószer nélkül is használható – mindössze víz használatával is ideális tisztaságot biztosít. Az apró mikroszálak könnyedén felszedik a szennyeződéseket. Ha mikroszálas törlőkendőt szeretne, válassza a környezetkímélőbb megoldást: vegye meg a Vileda 100% Recycled mikroszálas törlőkendőtmit!

A termék jellemzői


1. Újrahasznosított anyag

A törlőkendő PET-palackokból származik, 100%-ban újrahasznosított anyagból készül, ami fenntarthatóbb és környezetkímélőbb megoldást kínál a takarításhoz.

2. Kiváló tisztítóképesség

Az újrahasznosított törlőkendő könnyedén és megbízhatóan távolítja el a kiömlött folyadékokat és szennyeződéseket, így otthona ragyogóan tiszta lesz.

3. Extra nedvszívó képesség

A mikroszálaknak köszönhetően a törlőkendő rendkívül jó nedvszívó képességgel rendelkezik, így akkor is számíthat rá, ha nagy mennyiségű folyadékot kell feltörölni. A konyhai és fürdőszobai berendezések csíkmentes tisztítására is kiválóan alkalmas.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A Vileda 100% Recycled mikroszálas törlőkendők 100%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek. Az újrahasznosított anyag nagy része PET-palackokból származik.
Igen, 100%-ban újrahasznosított anyagának köszönhetően a kendő igen környezettudatos választás. Mikroszálas szerkezete révén komoly nedvszívó képességgel rendelkezik, és tisztítószerek nélkül is eltávolítja a szennyeződéseket és a kiömlött folyadékokat.
A többi mikroszálas kendőhöz hasonlóan a 100%-Recycled mikroszálas törlőkendő is mosható gépben, maximum 60 °C-on. Kérjük, ne használjon öblítőt a mosásakor!
a brand of FREUDENBERG