Vileda Ultra Fresh háztartási törlőkendőA Vileda Ultra Fresh háztartási törlőkendő mikroszálas technológiával készült, így könnyen eltávolítja a port és a szennyeződéseket akár szárazon, akár nedvesen használjuk. Ráadásul antibakteriális ezüst-klorid összetevőket tartalmaz.


A termék jellemzői


1. Mondjon búcsút a foltoknak

Ez a rendkívül jó nedvszívó képességű, háztartási törlőkendő feltakarítja a vizet, a kiömlött folyadékokat, a szőrszálakat, a koszt és a zsíros szennyeződéseket is.

2. Antibakteriális

Az ezüst-kloridnak köszönhetően csökkenti az S. aureus baktériumok szaporodását.

3. Szagok nélkül

A törlőkendő szövetében található ezüst-klorid összetevők segítenek, hogy a kendő ne árasszon kellemetlen szagokat.

További információk a Vileda Ultra Fresh háztartási törlőkendőről

További információk a Vileda Ultra Fresh háztartási törlőkendőről

Szüksége van egy univerzális törlőkendőre? Egyetlen terméket szeretne használni sok felesleges termék helyett? Keresse Ön is a Vileda Ultra Fresh háztartási törlőkendőjét! A soha véget nem érő felülettisztítás különféle törlőkendőkkel és felmosókkal fárasztó és unalmas. A Vileda az összes mikroszálas törlőkendő legfontosabb képességeit egy mikroszálas technológiával készült háztartási törlőkendőben egyesítette. A 30%-ban mikroszálakból álló törlőkendő szivacsként nyeli el a kiömlött folyadékot, és mágnesként vonzzák az elhullott állati szőrt és a porszemcséket. Még a zsíros foltok sem jelentenek neki akadályt. Ráadásul antibakteriális, mivel a kendő ezüst-klorid összetevőkkel van átitatva. Rendszeresen mossa ki mosógépben, hogy a kendő megőrizze higiéniáját! Tekintse meg további kínálatunkat is , például a szivacsokat, kesztyűket és felmosókat!

FŐBB ELŐNYEI

1

Üveg- és tükörtisztítás

Ez a kiváló nedvszívó képességű törlőkendő csodákra képes az ablakon, az üvegen és a tükrön. Az eredmény: csíkmentes és csillogó felületek.
2

Kiváló nedvszívó képesség

A mikroszálnak köszönhetően az Ultra Fresh háztartási törlőkendő úgy viselkedik, akár egy szivacs, képes nagy mennyiségű víz és egyéb folyadék felszívására.

3

Portörlés és felülettisztítás

Használhatja az Ultra Fresh háztartási törlőkendőt portörlésre is, mivel tökéletesen távolítja el a port, de nem sérti a felületeket.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A törlőkendő sárga színű, piros mintával.
Nem, az Ultra Fresh háztartási törkendő bármilyen felületet megtisztít.
A minőségi szövetkeveréknek köszönhetően mikroszálas törlőkendőink rendkívül jó nedvszívó képességgel rendekleznek, könnyen felszívják a folyadékokat.
Egy csomag 1 db Ultra Fresh hátartási törlőkendőt tartalmaz.
Az Ultra Fresh háztartási törlőkendő 50% viszkózból, 30% poliészterből és 20% polipropilénből áll.
a brand of FREUDENBERG