Vileda Actifibre Soft törlőkendő


Ismerje meg a Vileda Actifibre Soft Universal-t! Ez a puha mikroszálas kendő kényelmesebbé teszi a takarítást, mivel 2 az 1-ben előnyt kínál – egyetlen törléssel megtisztítja és szárítja is a felületeket. Mikroszálas tisztítóereje mellett le fogja nyűgözni a nagyszerű nedvszívó képessége, és az, hogy a PU (poliuretán) bevonatnak köszönhetően milyen könnyen öblíthetők ki belőle a szennyeződésrészecskék. Használja otthonában mindenhol, és hagyja magát meggyőzni a csodálatos tisztítási eredmények által.


A termék jellemzői


1. Vegyszermentes tisztítás

Mikroszálas tisztító erejével a Vileda Actifibre Soft Universal még a zsíros szennyeződéseket is megtisztítja pusztán vízzel, vegyszerek nélkül.

2. Maximális nedvszívóképesség

Finom mikroszálainak köszönhetően ez az univerzális tisztítókendő nagy nedvszívó képességgel rendelkezik. A nedves területek, például a mosdókagyló vagy a zuhanyzó használat utáni letörlése segít megelőzni a penész megjelenését és a vízkő lerakódását.

3. Száraz és csíkmentes felület

A Vileda Actifibre Soft Universal törlőkenedő PU bevonata egyetlen törléssel tisztán és szárazon hagyja a felületeket. Ez a 2 az 1-ben előny kényelmesebbé teszi az életét. Ennek eredményeként a legfényesebb felületek is csíkmentesen csilloghatnak.

További információ a Vileda Actifibre Soft Universal mikroszálas tisztítókendőről

További információ a Vileda Actifibre Soft Universal mikroszálas tisztítókendőről

A felületek tisztítása az új Vileda Actifibre Soft Universal kendővel kényelmes és hatékony. Nedvesen az otthonában mindenhol használhatja bármilyen háztartási munkához. A konyhában, a fürdőszobában és a nappaliban is a szennyeződéseknek és a csíkoknak nehéz dolguk lesz. PU (poliuretán) bevonattal ellátott, 100%-ban mikroszálas kendő esetén a maximális tisztítóerő és nedvszívó képesség garantált. Még vegyszerek használata nélkül is száraz és csíkmentes felület az eredmény. Sőt, nincs már arra szükség sem, hogy ugyanazt a felületet kétszer áttörölje, először nedvesen, majd szárazon. Spóroljon időt és energiát, és takarítsa meg azt a pénzt, amelyet a felszárításhoz használt törlőkendőre költött!
Az 1 darabos csomag egy szép halvány rózsaszín kendőt tartalmaz, amely fantasztikusan mutat konyhájában vagy fürdőszobájában.
A Vileda Actifibre Soft univerzális kendő hosszú élettartamú és strapabíró. Újra és újra használható. Egyszerűen tegye be a mosógépbe a napi ruhadarabok mellé maximum 60 °C-ra, ha piszkos. Ne használja lágyítóval, klóros fehérítővel vagy forró felületeken. Mossa le hasonló színekkel!
 

A termék tulajdonságai

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A mikroszálas kendő anyaga 88% poliészter és 12% poliamid. PU (poliuretán) bevonat borítja.
Nem. Az egy tévhit, hogy a mikroszálas törlőkendők megkarcolják ezeket a felületeket. A mikroszálak olyan puha szálak, amelyek vastagsága kisebb, mint egy emberi hajszál. Ez vonatkozik az Actifibre Soft Universal kendőnkre is. A karcolásokat a kendőbe tapadt szennyeződések okozzák, függetlenül attól, hogy a ruha milyen anyagból készült (pamut, poliészter, bambusz stb.) Ezért kérjük, győződjön meg arról, hogy a tisztítókendőket megfelelően kiöblítette-e és nem tartalmaz-e részecskéket, mielőtt elkezdi tisztítani a felületet.
a brand of FREUDENBERG