Vileda Colors mikroszálas törlőkendő - 8 dbA Vileda Colors mikroszálas törlőkendő egy 100% mikroszálból készült kendő, 8 különböző színben, mely rendkívül praktikus, és számtalan területen segíthet a mindennapok során.


Ideális bármilyen felülethez


1. Kiváló tisztítóképesség

A Vileda mikroszálak kiváló minősége lehetővé teszi a legnehezebb szennyeződések tisztítását is vegyi anyagok nélkül.

2. Nedvszívó képesség

A kiváló minőségű Vileda kendő a finom szálainak köszönhetően rendkívül nedvszívó.

3. Sokoldalú felhasználás

A Vileda Colors kendők ideálisak különféle felületek - például márvány, fa, kerámia, üveg - tisztítására. Ideális a házban végzett takarítási munkálatokhoz vagy éppen autómosáshoz is. Javasoljuk, hogy minden helyiségben más-más színt használjon.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda Colors mikroszálas kendőkről

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda Colors mikroszálas kendőkről

A Vileda Colors törlőkendő egy mikroszálas multifunkciós törlőkendő, melyet a mindennapokban különböző felületeken is használhatunk. Használhatjuk szárazon, vagy akár nedvesen takarításkor. Vegyszerek nélkül is alapos tisztítást végez, mivel a mikroszálas szerkezet nagyobb felületen érintkezik a tisztítandó felülettel. Mivel 100% mikroszálból készült, ez a törlőkendő remekül teljesít, kiváló nedvszívóképessége és tartóssága mellett. A Colors mikroszálas törlőkendő mérete: 30 x 30 cm. Ez a Vileda tisztítókendő nyolc színben kapható. Az otthoni higiénia miatt használjon különböző színű kendőt a különböző szobákban és helyiségekben. Kézzel vagy a mosógépben 60°C-ra mosható hasonló színű más termékekkel. Ne mossa öblítővel vagy fehérítővel. Ne vasaljon mikroszálas kendőt, és ne hagyja forró felületen.

a brand of FREUDENBERG