Vileda Fusion: X-lábú ruhaszárítóEz az összecsukható ruhaszárító kiváló alapmodell a kültéri és a beltéri szárításhoz egyaránt. Időjárásálló, mivel korróziógátló bevonattal ellátott alumíniumból és rozsdamentes acélból készült.

A termék jellemzői


1. 20 méteres szárítási felület

Teljesen kihajtva a ruhaszárító akár 20 m szárítási felületet is kínál, amely akár két mosógéptöltethez is elegendő. Az ágyneműt, a nagy lepedőket, a nehéz törölközőket és a ruhákat tegye a ruhaszárító szárnyaira.

2. Víztaszító bevonat

Az Vileda Fusion X-lábú szárító időjárásálló elemekből készül, így jól bírja az időjárás viszontagságait. Emiatt, a ruhaszárító nem károsodik, ha a kertben vagy az erkélyen hagyja.

3. Alumínium és acél

A Vileda Fusion ruhaszárító extra vastag huzalai rozsdamentes alumíniumból és ötvözött acélból készülnek, tehát a tartósság és a szilárdság garantálva van, így ideálisak kültéri használatra.

További információk a Vileda Fusion ruhaszárítóról

További információk a Vileda Fusion ruhaszárítóról

Ha kint napos idő van, és már sikerült felállítani a napernyőket a családi grillezéshez, akkor a hőmérséklet valószínűleg már megfelelő, hogy kint szárítsuk a ruháinkat. A Vileda Fusion egy szárnyas, összecsukható ruhaszárító, amely kültéri és beltéri használatra is alkalmas.A ruhaszárító korróziógátló bevonattal ellátott, nagy méretű alumínium és rozsdamentes acél huzalai ellenállnak a legmostohább időjárási viszonyoknak is. A vastag huzaloknak köszönhetően a ruhákon nem lesznek gyűrődésnyomok. A ruhaszárító összecsukható és 20 méter szárítási felületet biztosít. Ez azt jelenti, hogy akár két nagy mosógéptöltet is kiteregethető a ruhaszárítón. Az extra kiegészítőn zoknit, alsóneműt és más finom ruhaneműt lehet kiteregetni. Azért, hogy a ruhaszárító akkor is stabil maradjon, amikor a szárnyak össze vannak csukva, a terméken egy ún. szállítási zár található. A lábak végén pedig csúszásmentes gumipárna van, így garantált a stabilitásuk, és a padló sem sérül meg. Az X-lábú ruhaszárító ezüstös fényű és könnyű a súlya, így könnyen mozgatható. Ez egy kompakt állvány, amely helytakarékossági céllal összecsukható. Egyszerűen csak tegye be a szekrénybe, vagy helyezze ki az erkélyre.

SZÁRÍTSA RUHÁIT A VILEDA RUHASZÁRÍTÓIN!

1

A termék elhelyezése

Az X-lábú ruhaszárító elhelyezhető az erkélyen, a nappaliban vagy kint a kertben is.
2

A ruhák kiteregetése

A teljesen szétnyitott ruhaszárító 20 m szárítási felületet biztosít, így akár két nagy mosógéptöltet is kiteregethető rajta.
3

Tárolás

Az egyszerű és helytakarékos tárolás érdekében, hajtsa össze a ruhaszárítót, és tegye be a szekrénybe, vagy ki az erkélyre.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, a Fusion ruhaszállító úgy lett megtervezve, és legyártva, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak. A termék rozsdamentes acél és megerősített, vízálló bevonattal rendelkező alumínium huzalokból készül, így kültéri használatra is alkalmas.
Az összecsukható ruhaszárító méretei: Magasság: 91 cm, hosszúság: 172,5 cm, szélesség: 55,5 cm. Könnyen elhelyezhető a folyosón vagy kint az erkélyen. Teljesen összecsukható, és kényelmesen tárolható anélkül, hogy sok helyet foglalna.
A 20 méteres szárítási felületnek köszönhetően a Vileda Fusion ruhaszárítón két mosógéptöltet ruha is kiteregethető.
A vastag alumínium huzalokon a ruhanemű csíptetők nélkül is könnyen kiteregethető. Az extra zoknitartó pedig egyáltalán nem igényel csipeszt.
a brand of FREUDENBERG