Infinity Flex – a legjobb nagy méretű ruhaszárítónkA Vileda Infinity Flex tökéletes, rugalmas megoldást kínál a teregetésre. Bármennyi és bármekkora mosnivalói is legyenek, ez a nagy méretű ruhaszárító tökéletesen alkalmazkodik az igényeihez.


– Összesen akár 30 m szárítófelülettel rendelkezik, így családok számára is tökéletes
– Teleszkópos központi váz, amely 117 cm-ről 205 cm-re bővíthető
– Magas oldalsó szárnyak: így a hosszú ruhadarabokhoz is ideális
– Nagy és rendkívül ellenálló huzalok
– Nagyon stabil és könnyen használható
– Összeszerelve kapható a könnyű és kényelmes használat érdekében
– Beltéren és a szabadban egyaránt könnyen felállítható 


Miért várna? Vásárolja meg a Vileda Infinity Flex nagy méretű ruhaszárítót most!
 


A termék jellemzői


1. Kihúzható, teleszkópos váz

A váz 2 méteresre kihúzható, így a Vileda Infinity Flex ruhaszárítón nagy méretű textíliák, például ágyneműk és asztalterítők is elhelyezhetők.

2. Magas oldalsó szárnyak

A Vileda Infinity Flex megbízható társ olyan családok számára, ahol sok a mosnivaló, mert egyszerre akár 2-3 gépi mosás tartalma is elfér rajta. Ezenkívül a magas oldalsó szárnyak ideálisak hosszú ruhadarabokhoz, például nadrágokhoz is.

3. Vastagabb, ellenállóbb huzalok

A nagy méretű, extra vastag huzalok enyhébb nyomot hagynak ruháin, így a vasalás is gyorsabb lesz.

További információ a Vileda Infinity Flex ruhaszárítóról

További információ a Vileda Infinity Flex ruhaszárítóról

A Vileda Infinity Flex ruhaszárítóval a teregetés kényelmesebb lesz, mint valaha. A rugalmasan használható, kihúzható ruhaszárító összesen 30 m szárító felületet biztosít a kényelmes és praktikus teregetéshez. Asztalterítőket, ágyneműt vagy egyéb, nagy méretű textíliákat szeretne kiteregetni? A (117 cm-ről 205 cm-re kihúzható) teleszkópos központi váznak köszönhetően a nagy méretű textíliák is könnyen elférnek anélkül, hogy össze kellene hajtani őket. A váz 1 méter magas, ezért nem kell attól félni, hogy a ruhák a padlót súrolják.
Ha pedig még több helyre van szüksége, az új, nagy méretű oldalsó szárnyakon a leghosszabb ruhadarabok, például nadrágok vagy hosszú ruhák is elférnek. A kisebb ruhadarabokat, például zoknikat vagy fehérneműket gyorsan, csipesz használata nélkül kiteregetheti a zoknitartóra.


Kihúzható és rendkívül tartós
Az új technológiának köszönhetően a teleszkópos huzalok rendkívül ellenállóak, tartósak és vastagok. A vastag huzalok enyhébb nyomokat hagynak a ruhákon, így a vasalással is időt takaríthat meg. A ruhaszárító akkor is szilárdan áll a stabil, párhuzamos lábakon, ha teljesen ki van hajtva és meg van pakolva. Az új, praktikus illesztések teljesen összeszerelt állapotban vannak, ami tovább növeli a stabilitást és megkönnyíti az Infinity Flex összecsukását és szétnyitását, továbbá a biztonság érdekében a véletlen összecsukódást is megakadályozza.
Ha pedig a szabadban szeretne teregetni: a Vileda Infinity Flex ruhaszárító acélból és alumíniumból készül, és bármilyen környezetben használható. Csak ne felejtse el bevinni, miután megszáradtak a ruhái. Így meghosszabbíthatja a termék élettartamát, mivel a zord időjárási viszonyok az acélt is kikezdhetik.


A nagy méretű ruhaszárító két kerékkel is fel van szerelve, melyekkel a megpakolt szárítót is kényelmesen mozgathatja, ahová csak szeretné, legyen az a házon kívül vagy belül. Használat után a Vileda Infinity Flex könnyen összecsukható és biztonságosan tárolható a szárnyrögzítő rendszernek köszönhetően, amely megakadályozza a szárnyak véletlenszerű kinyílását.


Rendelje meg a Vileda nagy méretű ruhaszárítót most!
 

FŐBB ELŐNYEI

1

Kihúzható központi váz

A teleszkópos központi váz 117 cm-ről 205 cm-re kihúzható.

2

Extra vastag ruhaszárító huzalok

Az extra vastag, tartós, csőszerű huzalok kevésbé hagynak nyomokat a ruhákon.

3

Kompakt és könnyen tárolható

Az Infinity Flex ruhaszárító nemcsak rendkívül stabil, hanem az ötletes szárnyrögzítő rendszernek köszönhetően könnyen összecsukható és biztonságosan tárolható is.

A termék tulajdonságai

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Természetesen. Jó idő esetén kint is használhatja az Infinity Flex ruhaszárítót, csak mindenképpen vigye be, miután a ruhák megszáradtak, mert a pára és az eső károsíthatja az acélt.
Igen, gyakorlatilag bármilyen csipesz használható a ruhák rögzítésére. A Vileda puha csipeszek használatát javasoljuk, melyekkel a vastag huzalokon is kíméletesen rögzítheti ruháit.
Amilyen nagy a ruhaszárító szétnyitva, olyan könnyen összehajtható: csak hajtsa be egymás után a lábakat. Összecsukva kis helyen, például egy szekrény vagy ajtó mellett is elfér.
A ruhaszárító méretei nyitott állapotban: 216–304 x 56 x 128 cm. Az alapváz a padlótól számítva 1 m magas (magasabb, mint a szokványos ruhaszárítók) – így nem kell amiatt aggódni, hogy a hosszabb ruhadarabok leérnek a padlóra, és a teregetés is könnyebb lesz. A ruhaszárító méretei összecsukva: 56 x 8 x 122 cm.
Az Infinity Flex ruhaszárító súlya 5,5 kilogramm.
a brand of FREUDENBERG