Vileda King: az asztallábú ruhaszárítóA Vileda King egy stabil és biztonságos beltéri ruhaszárító, mely alumíniumból és acélból készült. A maximum 20 méter szárítási felületével a ruhaszárító hatalmas segítséget nyújt a mindennapi mosásnál.


A termék jellemzői


1. Nagy átmérőjű (XXL) huzalok

Ez a ruhaszárító vastag, csőszerű huzalokkal rendelkezik, melyek kevesebb nyomot hagynak a ruhán.

2. Masszív és stabil

Az acélból készült keretnek köszönhetően ez a ruhaszárító kategótiájának az egyik legmegbízhatóbb és legmasszívabb darabja. Az acél tartólábak nagy stabilitást és szilárdságot biztosítanak neki.

3. Összehajtható szárnyak

Ha nagyobb szárítási felületre van szüksége, nyissa ki a két oldalsó szárnyat, majd egyszerűen hajtsa be őket, ha ismét kevesebb helyre van szüksége!

További információk a King asztallábú ruhaszárítóról

További információk a King asztallábú ruhaszárítóról

A vastag, csőszerű huzaloknak köszönhetően a Vileda King ruhaszárító kevesebb nyomot hagy a ruhán szárítás közben, így lerövidíti a vasalási időt. Hely és mobilitás: ez a ruhaszárítókkal szembeni két legfontosabb elvárásunk. Miután kimostuk a ruhákat, természetesen jó lenne egy gyors és hatékony ruhaszárítási módszer, anélkül, hogy problémát okozna a szárító elhelyezése, vagy ide-oda mozgatása. Szerencsére, a Vileda King asztallábú ruhaszárító tökéletes megoldás ezekre a problémákra. Ennek a ruhaszárítónak két összecsukható szárnya van, amellyel összesen 20 méter szárítási felületet kínálnak. Emellett, ez a ruhaszárító könnyen mozgatható egyik helyről a másikra. Az alsó lábakon görgők találhatók, amelyek lehetővé teszik a könnyű áthelyezést és szállítást, még akkor is, ha a ruhaszárító tele van ruhaneművel. Attól függően, hogy mekkora a helyigény, szabadon elhelyezheti a fürdőszobában, a konyhában, a mosókonyhában, vagy - ha az időjárás megengedi - akár az erkélyen is. A tartólábaknak köszönhetően biztonságosan és stabilan áll minden keménypadlón, mint például, laminált-, kőpadló vagy járólap. A lábak ki vannak támasztva, ezáltal megakadályozva a véletlenszerű összecsukódást. A Vileda King ruhaszárító alkalmas bármilyen ruha - például, ingek, nadrágok, sportruházat, munkaruházat, utcai ruházat - szárítására. Vásárolja meg Ön is a Vileda King összecsukható ruhaszárítót, mellyel időt spórolhat meg.

FŐBB ELŐNYEI

1

Vastag huzalokkal kevesebb gyűrődés

A ruhanemű felfekszik a csőszerű alumínium huzalokra, ezáltal kevesebb gyűrődést hagy maga után.
2

Extra zoknitartó

A King ruhaszárító extra kiegészítővel rendelkezik a kisebb ruhaneműk, mint például a zoknik szárításához.
3

Könnyen mozgatható

A King ruhaszárító a két görgővel, még teljes terhelés esetén is, könnyen mozgatható.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A King asztallábú ruhaszárító sok évig szolgálja önt, ha gondosan kezeli. Használat után tárolja száraz helyen, távol a közvetlen napfénytől!
A ruhaszárító méretei: 174×57×112 cm
Minden tartozékával együtt a ruhaszárító kb. 2,8 kg.
Igen, a vevői elégedettség érdekében a termékre 3 év jótállás vonatkozik, feltéve, hogy azt az előírásoknak megfelelően használják.
a brand of FREUDENBERG