Mixer 3: az állítható háromszintes toronyszárítóEnnek a toronyszárítónak kivételesen nagy a teljes szárítási felülete: 30 méter. Mindez csak kis alapterületet igényel, így ezt a ruhaszárítót akár a zuhanyzóba is be lehet rakni! Használható teljesen vagy félig nyitott helyzetben is.

A termék jellemzői


1. 30 méter szárítási felület

Ez a tornyszárító összesen 30 méter szárítási felületet kínál, amely lehetővé teszi, hogy kis alapterületen sok ruhaneműt ki lehessen teregetni.

2. Rugalmas megoldás

A toronyszárító közepén egy különleges toldalék van, ezáltal használható teljesen nyitott állapotban, vagy félig összecsukva, hogy kisebb helyet foglaljon. A falnak vagy a radiátornak is lehet támasztani, hogy kihasználja az utóbbi által termelt hőt, így csökkentve a száradási időt.

3. 6 önálló szárítórács

A hat független rácsnak köszönhetően ez a háromszintes toronyszárító változatos szárítási lehetőségeket kínál. Ez különösen jól jön hosszú ruhaneműknél, vagy ha laposan kiterítve szárítunk valamit. Csak ki kell nyitni, vagy össze kell csukni a szárítót az igényeink szerint.

További információk a Vileda Mixer 3 toronyszárítóról

További információk a Vileda Mixer 3 toronyszárítóról

Ez a háromszintes toronyszárító sokoldalú megoldást nyújt a kis helyiségekben. A különleges toldalék lehetővé teszi a szárító összehajtását legnagyobb méretének felére, majd elhelyezését a folyosón, az erkélyen vagy akár a zuhanyzóban.Kerekekkel rendelkezik, így a szárító könnyen mozgatható minden irányba. Könnyedén át lehet vinni a konyhából a fürdőszobába, vagy egy napsütéses napon akár a kertbe is. A 30 méteres szárítási felület rengeteg ruhanemű kiteregetését teszi lehetővé úgy, hogy az állvány csak kis alapterületet foglal el. Hat különböző szárítórács három különböző szinten kínál sok szárítási lehetőséget. A toronyszárítóval lehetőségünk van rá, hogy a ruhákat akár vízszintesen kiterítve, vagy néhány rácsot összecsukva a hosszú ruhadarabokat lógatva szárítsuk. Ezzel az összecsukható ruhaszárítóval minden ruhadarabot úgy teregethet ki, ahogy az a megfelelő száradásához szükséges. Próbálja ki Ön is, hogy átrendezi a szárítórácsokat a ruhaszárítón! A kis kiegészítő lehetővé teszi zoknik és alsónemű kiteregetését ruhacsíptetők nélkül. Emellett, a szárítónak két extra kampója van a vállfák számára. Vásárolja meg ezt a többszintes ruhaszárítót, és élvezze a változtatható felületek adta lehetőségeket, valamint a helytakarékos kialakítás előnyeit!

FŐBB ELŐNYEI

1

Könnyen mozgatható

A toronyszárítónak apró kerekei vannak, amelyek lehetővé teszik a könnyű mozgatást.
2

Extra zoknitartó

A többszintes ruhaszárító kiegészítő eleme lehetővé teszi a zoknik és egyéb kis ruhaneműk gyors, ruhacsíptetők nélküli teregetését.
3

Rugalmas szárítási kapacitás

A szárítón található különleges csuklónak köszönhetően adott esetben csak a felét is lehet használni, összehajtható. Kevesebb helyet foglal, és könnyen tárolható.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, ez egy több szárítóráccsal rendelkező ruhaszárító. Az egyes keretek lehajthatóak, így igazodik a szárítási igényekhez. Csak annyi helyet foglal, amennyi a ruhanemű kiteregetéséhez szükséges.
A háromszintes ruhaszárító méretei: 132×71×71 cm (magasság×szélesség×mélység) Még a zuhanyzóban, a folyosón vagy az erkélyen is elfér. Ha nem használja, teljesen összehajtható, és könnyen tárolható.
A toronyszárító acélból készül, nagyon stabil. Kerekei vannak, így használat közben is könnyen mozgatható.
Ez Öntől függ! A zoknitartón például zoknit vagy fehérneműt tud szárítani, csipesz nélkül. Ezen kívül két kampót is talál, amire a vállfákat lehet függeszteni.
a brand of FREUDENBERG