Premium 2in1: ruhaszárító állvány lecsatolható és a radiátorra akasztható szárnnyalEz a szárnyas, összecsukható ruhaszárító ideális választás kis lakásokba. Ha csak néhány ruhaneműt gyorsan meg szeretne szárítani,elég, ha a lecsatolható szárnyat használja, amit a radiátorra tud akasztani. Használja ki ennek a multifunkcionális és rugalmas méretű ruhaszárítónak az előnyeit!

A termék jellemzői


1. 18 méter szárítási felület

Az asztallábú lecsatolható szárnyas ruhaszárító összesen 18 méter szárítási felületet kínál.

2. Kettős funkció

A lecsatolható szárny felfüggeszthető az erkélyen vagy a radiátoron. Ez egy hasznos lehetőség, ha csak kevés ruhaneműt szeretnénk gyorsan megszárítani kis helyen.

3. Vastag középső huzalok

A ruhaszárító középső keretében lévő vastag alumíniumhuzalok nem hagynak száradási nyomokat a ruhákon.

További információk a Vileda Premium 2in1 asztallábú ruhaszárítóról

További információk a Vileda Premium 2in1 asztallábú ruhaszárítóról

A Premium 2in1 aszatllábú ruhaszárító különlegessége a lecsatolható szárny. Ez a lecsatolható és radiátorra vagy akár erkélyre is tehető szárny igazán praktikus megoldás minden háztartásban. Így nincs szükség külön kültéri ruhaszárítóra vagy kötélre. A lecsatolható szárítókeret karjai állíthatók, így bármilyen széles helyre akaszthatjuk. Mossa ki a ruhákat, és használja a kiegészítő szárítókeretet, ha csak kevés ruhaneműt kíván gyorsan megszárítani! Összehasonlítva más hagyományos ruhaszárítókkal a Vileda Premium 2in1 ruhaszárító kompakt, és összecsukva nem foglal sok helyet, ennek ellenére 18 méter szárítási felületet biztosít. Ez a ruhaszárító akkor is ideális választás, ha vízszintesen kiterítve szárítaná a ruhaneműit. Egy extra kiegészítővel is rendelkezik, ami segít a zoknik és fehérneműk szárításában. Vásárolja meg ezt a praktikus ruhaszárítót most!

ÚJ, TOVÁBBFEJLESZTETT RUHASZÁRÍTÓ

1

Stabil acéllábak

Ennek a beltéri ruhaszárítónak erős acélból készült asztallábai vannak, így nagyon stabilan áll.
2

Lecsatolható szárny

A lecsatolható szárny lehetővé teszi a kisebb tárgyak vagy finom ruhadarabok gyors szárítását a radiátor kihasználásával. Ez a kis ruhaszárító nagyon erős karokkal rendelkezik, így biztonságban hagyhatja rajta ruháit.
3

Görgős lábak a mozgatáshoz

A ruhaszárító lábain görgők találhatóak, így könnyen lehet mozgatni teljes terhelés esetén is.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Ez egy asztallábú lecsatolható szárnnyal rendelkező ruhaszárító. Használhatja teljesen kinyitva a mindennapi ruhaszárításhoz, vagy lecsatolhatja az oldalsó szárnyat, és kiakaszthatja azt a radiátorra vagy az erkélyre, ha gyorsan szeretne kevés ruhaneműt szárítani.
A lecsatolható és radiátorra akasztható szárnnyal rendelkező ruhaszárító méretei: Magasság: 105, Szélesség: 57, Hossz: 179. Ez egy kompakt ruhaszárító, és kisebb lakásokba ajánlott. Használaton kívül teljesen összehajtható, és könnyen tárolható.
Az acél asztallábaknak köszönhetően ez egy nagyon stabil és időtálló ruhaszárító.
Ezt Ön dönti el, és ha úgy kívánja, a vastag huzalokra is tehet ruhacsíptetőket. Az extra zoknitartó használatával elkerülheti a ruhacsíptetők használatát kis ruhadarabok esetén.
a brand of FREUDENBERG