King Ultimate: kiváló stabilitású ruhaszárítóA 20 m-es szárítási hosszával a Vileda King Ultimate beltéri ruhaszárító elegendő helyet biztosít akár két mosáshoz is. Az extra vastag huzalok kevés nyomot hagynak a ruhákon ezzel rövidítve a vasalási időt. Könnyen szállítható, és most prémium matt fekete színben kapható, amely tökéletes bármely otthon stílusához.


A termék jellemzői


1. XXL huzalok

A Vileda King Ultimate beltéri ruhaszárító vastag huzalokkal rendelkezik. Ez megakadályozza a huzalnyomokat a ruhákon, ezáltal csökkenti a ruha gyűrődését, ami sokkal könnyebbé és gyorsabbá teszi a vasalást.

2. Stabil és robusztus

A Vileda King Ultimate beltéri ruhaszárító stabil és dőlésálló. Ráadásul az acél-alumínium kombinációból készült masszív keret rengeteg helyet biztosít minden ruhájának.

3. 20 méter szárítási felület

Amikor a Vileda King Ultimate ruhaszárító teljesen nyitva van, 20 méteres szárítófelületet biztosít a nagy és kis ruhaneműk számára – ami körülbelül két mosási adagnak felel meg.

FŐBB ELŐNYEI

1

XXL huzalok

Az extra vastag, 6 mm-es huzalok kevesebb nyomot hagynak a ruhákon szárítás közben, így vasalási időt takarítanak meg.
2

Kerekek a könnyű szállítás érdekében

Az egyik oldalon lévő kerekek kényelmessé teszik a mozgatását, még akkor is, ha egy-két mosás után teljesen tele van. Ezenkívül a rajta található zár megakadályozza, hogy a szárnyak kinyíljanak szállítás közben.
3

Extra stabil

A Vileda King Ultimate beltéri szárító rendkívül stabil, köszönhetően a széles lábaknak és a robusztus acélszerkezetnek, amely prémium matt fekete színű.

A termék tulajdonságai

További információk a Vileda King Ultimate szárítóról

További információk a Vileda King Ultimate szárítóról

A stabilitás fontos kritérium beltéri szárító vásárlásakor. Jó kezekben van! A Vileda King Ultimate szárító robusztus kerete dőlésálló és rengeteg helyet kínál. Az extra vastag szárítórudak gyűrődésmentes ruhaneműt biztosítanak.

A szárító rozsdamentes alumíniumból és bevonz acélból készül – mindkettő különösen tartós anyag. A kemény műanyag megerősíti az illesztéseket, így rendkívül stabil és rugalmas.

A Vileda King Ultimate nagy stabilitását széles lábai adják. A láb alatti műanyag kupakok védik a padlót a karcolásoktól, és emellett segítik a szárító stabilizálását. A rugalmasságot két kerék biztosítja az álló lábon. Könnyedén és kényelmesen áthelyezheti a ruhaszárítót, még teljesen telerakott állapotban is.

A Vileda King Ultimate extra vastag szárítórudakkal rendelkezik, így a ruhanemű kevésbé gyűrődik a szárítás közben. Ezzel sok időt takaríthat meg a későbbiekben a vasalásnál. Szintén praktikus a szárítón lévő két tartó, melyeket a kisebb ruhaneműk gyors felakasztására terveztek. Egyszerűen csúsztassa be a zoknit, fehérneműt vagy kis törölközőt a tartó bevágásaiba.

Használaton kívül a Vileda King Ultimate laposra összecsukható a helytakarékos tárolás érdekében. A szállítási zár biztosítja, hogy a szárnyak ne nyíljanak ki akaratlanul szállítás közben. A lábak is szilárdan a helyükre rögzülnek – összecsukva és állítva. Mindig stabil, tárolva és felállítva is.

Ha fel szeretné állítani a szárítót, állítsa az oldalára, és egymás után hajtsa ki a lábait. Majd nyissa ki a két szárnyat összekötő szállítási zárat, és hajtogassa ki a szárnyakat.
 

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Igen, a Vileda King Ultimate szárító nagy szárnyainak köszönhetően nagyobb ruhaneműk szárítására is alkalmas, mint például lepedők, takarók vagy nadrágok.
A Vileda King Ultimate ruhaszárító kompakt mérete miatt beltéri használatra készült, de kültéren is használható.
A Vileda King Ultimate beltéri szárítón akár 2 vagy akár több mosás is elfér, a ruhák méretétől függően.
a brand of FREUDENBERG