Vileda Universal: X-lábú ruhaszárítóAz új Vileda Universal X-lábú ruhaszárító tökéletes választás a kényelmes teregetéshez. Egyszerűsítse Ön is mindennapjait, és használja ezt a praktikus, összecsukható ruhaszárítót.

A termék jellemzői


1. Erős acélkeret

A stabilitás és a tartósság érdekében az Universal X-lábú ruhaszárító váza rozsdamentes acélból készül.

2. Kinyitható szárnyak, még több hely

Ha több szárítási felületre van szüksége, csak nyissa ki az Universal ruhaszárító szárnyait, és ugyanígy csukja őket össze, ha kevesebb ruhát szeretne csak kiteregetnie. Így a szárító testreszabható, és három különböző szárítási opciót kínál.

3. Keskeny szerkezet

A Vileda Universal egy nagyon keskeny és könnyű ruhaszárító. Egyszerűen összecsukható, és így kényelmesen tárolhatja akár a szekrény mögött is.

További információk a Vileda Universal ruhaszárítóról

További információk a Vileda Universal ruhaszárítóról

Nem megfelelő ruhaszárító használatával a teregetés pillanatok alatt hálátlan feladattá válhat. A Vileda innovációjának köszönhetően viszont a Vileda Universal X-lábú ruhaszárító, egy kiváló megoldás lehet a kényelmes és hatékony házimunkához! A szárnyak kialakításának köszönhetően ez az X-lábú ruhaszárító testreszabható, extra felülettel rendelkezik. Használja a középső huzalokat, ha kevesebb ruhaneműt kell kiteregetni, vagy nyissa ki a szárnyakat, és nagy, 18 méteres szárítási felületet nyer velük. Miután a kiteregetett ruhanemű megszáradt, egyszerűen csak hajtsa be a szárnyakat, hogy a ruhaszárítót kényelmesen el tudja pakolni. A karcsú kialakítása miatt könnyen elfér bármilyen szekrényben vagy akár mögötte. A ruhaszárító három része mindig a szükséges szárítási felülethez igazítható, könnyedén kiteregethetőek rajta a ruhák, törölközők és akár takarók is. Ráadásul az Universal X-lábú ruhaszárító, praktikus alsó kerekeinek köszönhetően, egyszerűen mozgatható, még akkor is, ha teljesen tele van rakva ruhával. A Vileda Universal ruhaszárítón a ruhák gyorsan és egyszerűen kiteregethetők, aminek köszönhetően Önnek több ideje marad a pihenésre. Szerezze be Ön is az Universal X-lábú ruhaszárító!

FŐBB ELŐNYEI

1

Rögzítő gyűrű

A szárító lábán egy rögzítő gyűrű van, amely megakadályozza a véletlen összecsukódást, így a száírtó rendkívül stabil marad.
2

18 méter szárítási felület

Teljesen nyitott állapotban a ruhaszárító 18 méter szárítási felületet kínál a ruhák kiteregetéséhez.
3

Görgők a könnyű mozgatáshoz

Az X-lábú ruhaszárító még akkor is könnyedén mozgatható a görgőkön, ha teljesen meg van rakva száradó ruhákkal.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A Vileda Universal ruhaszárító max. 18 méter szárítási felületet kínál, de ez is elég két nagy mosógéptöltet ruha kiteregetésére.
A szárító súlya (ruhanemű nélkül) 2,69 kg. Így könnyen lehet mozgatni és tárolni a házban.
Igen, a ruhaszárítónak görgős lábai vannak, így kényelmesen mozgatható, még akkor is, ha tele van rakva ruhával.
A teljesen szétnyitott ruhaszárító méretei: 199×55×93 cm. Összecsukva a méretek: 55×5×129 cm
Igen, az Universal X-lábú ruhaszárítón számos nehéz textil kiteríthető, mivel az acélból és alumíniumból készült szárító rendkívül stabil. Ügyeljen arra, hogy a nagyobb darabokat, például a takarókat, egyenletesen ossza el, anélkül, hogy más ruhadarabokat lefedne. Egyébként előfordulhat, hogy nem tudnak teljesen megszáradni.
a brand of FREUDENBERG