Vileda Sun-Lift kültéri ruhaszárító 50m


A Vileda SUN-LIFT kültéri ruhaszárító akár 50 m szárítási felületet biztosít. Gyorsan felszerelhető a mellékelt földbe szúrható aljzat segítségével. Egyesíti a nagyszerű formatervezést és a mindig tökéletesen kifeszített huzalok innovatív rendszerét.
3 év kiterjesztett garanciával rendelkezik.


A termék jellemzői


1. Tágas kültéri ruhaszárító

A szétnyitható, forgatható alumínium kültéri ruhaszárító akár 50 m maximális szárítási felületet biztosít, így lehetővé teszi, hogy egyszerre nagyobb adag mosott ruhát szárítson.

2. Easy-lift rendszer

Ez a kültéri ruhaszárító állandóan feszülő huzalok innovatív rendszerével rendelkezik.

3. Állítható magasság

A ruhaszárító magassága 180 cm-ig állítható. Ez megkönnyíti a mosott ruhák kiteregetését és leszedését.

További információk a Vileda SUN-LIFT kültéri ruhaszárítóról

További információk a Vileda SUN-LIFT kültéri ruhaszárítóról

Ideális a kertbe: A Vileda SUN-LIFT kültéri ruhaszárító könnyen felállítható és használható. Kompakt, mégis elegendő helyet biztosít a szárításhoz 50 m szárítási felületen. A mosott ruhákat több szinten lehet elosztani. A csomag tartalmaz egy tartó tüskét is a ruhaszárító földbe helyezéséhez (ajánlatos bebetonozni). Mindkét kar végén 4 kampó található, amelyekre kiegészítő akasztók helyezhetők további ruhák szárításához.

A Vileda Sun-Lift kültéri ruhaszárítót végtelenül könnyű használni. Az Easy-Lift rendszer segítségével könnyen szétnyitható és összecsukható. Ha a zsinórok túl lazák, az innovatív karral megfeszítheti őket. Ez a ruhaszárító egyesíti a nagyszerű formatervezést és az innovációt.

A maximális kényelem érdekében a szárító 180 cm magasságig állítható, így igény szerint igazítható.

A forgatható ruhaszárító alumíniumból készült. Alumínium szerkezetének köszönhetően nem rozsdásodik.  Nagyon könnyű, és ellenáll az UV sugárzásnak. A ruhaszárítóra 3 év garancia vonatkozik.
 

A termék tulajdonságai

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A földbe helyezhető tartó tüske átmérője 55mm.
A ruhaszárító méretei a következők: az egyes karok hossza 206 cm, átmérője 291 cm. A szárító magassága 163 és 180 cm között állítható.
a brand of FREUDENBERG