Vileda Comfort Plus: vasalóállvány-huzat többrétegű szivacsos kialakítással


A Vileda Comfort Plus többrétegű szivacsos vasalóállvány-huzat maximális kényelmet bisztosít! A vasalóállvány-huzat három különálló rétegből áll - pamut-, habszivacs és molton -, így nyújtva kiemelkedő kényelmet és vasalási élményt.


A termék jellemzői


1. 3-rétegű rendszer

A puha pamutnak, az elasztikus habszivacsnak és harmadik réteg moltonnak köszönhetően ez a vasalóállvány-huzat tökéletes választás a maximálisan kényelmes vasaláshoz.

2. Új, egyszerűbb rögzítés

A moltonrétegnek köszönhetően a Comfort Plus vasalóállvány-huzat rugalmasabb és tartósabb, mint más hasonló termékek.

3. Univerzális méret

Vasalóállvány-huzatunk egy méretben kapható, univerzális, tehát bármely olyan vasalóállványhoz illeszkedik, amelynek hossza 110-130 cm és szélessége 30-45 cm.

További információk a Vileda Comfort Plus vasalóállvány-huzatról

További információk a Vileda Comfort Plus vasalóállvány-huzatról

Az új, csúcsminőségű Vileda Comfort Plus többrétegű szivacsos vasalóállvány-huzatnak köszönhetően a frissen mosott textilek, ruha, ágynemű, függönyök vasalása gyors és élvezetes feladat. A huzat pamut-, habszivacs- és moltonrétegből áll, így sokoldalú és organikus a kialakítása. A huzat réteges kialakítása - a puha és sima szövetfelület - megkönnyíti a vasalást, és univerzális méretének köszönhetően illeszkedik a legtöbb (30-45 cm széles) vasalóállványra. Mindezek elősegítik a maximális kényelmet, és mindeközben a ruhák még nem is gyűrődnek. A sima pamutfelület alatt ergonomikus habszivacs található, amely tompítja az anyagok érintkezését, így akadálytalanul és alaposan lehet vasalni bármely vasalóállványon. A huzat a vasalóállványon hagyható, amely vasalás után egyszerűen eltehető. Vásárolja meg most Ön is a Comfort Plus többrétegű szivacsos huzatot a kényelmes és hatékony otthoni vasaláshoz!

A COMFORT PLUS VASALÓÁLLVÁNY-HUZAT FELHELYEZÉSE

1

Vegye ki a huzatot!

Terítse szét teljesen a huzatot a vasalóállványon!

2

Tegye a huzatot a vasalóállványra!

Húzza a huzatot óvatosan az állvány felső részére a vasalótartó részig!

3

Igazítsa és szorítsa meg a rögzítőket!

Húzza meg, és kösse meg a madzagokat, hogy a huzat szorosan rásimuljon a vasalóállványra! Végül, használja a rögzítőkapcsokat!

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A többrétegű szivacsos vasalóállvány huzat univerzális méretű. Max. 45 cm széles és max. 130 cm hosszú vasalóállványokra illeszkedik.
A Comfort Plus huzat türkiz színben kapható.
Ha a huzat habszivacs alátétje megsérülne, lehetséges a cseréje.
A gőzölős vasalás nem károsítja a huzatot vagy a vasalóállványt, még akkor sem, ha gyakran használják. Csak arra ügyeljen, hogy a huzatot mindig kisimítva, ráncok nélkül tegye a vasalóállványra.
a brand of FREUDENBERG