Vileda Park & Go: univerzális vasalóállvány huzatA Park & Go egy univerzális vasalóállvány huzat fémbevonatos parkolózónával, amelyen néhány percig ott lehet hagyni a vasalót anélkül, hogy az megégetné a huzatot. A huzat szélessége 30-45 cm, hosszúsága 110-130 cm, így a legtöbb vasalóállványra illeszkedik. Fedezze fel most Ön is praktikus vasalóállvány huzatainkat!

A termék jellemzői


1. Különleges ˝parkolózónás˝kialakítás

A Park & Go név pont ezt jelenti: "Parkolja" le a vasalót a fémbevonatos területre, és hagyja ott ideiglenesen. A fémbevonatos szövetnek köszönhetően a huzaton nem lesznek égési nyomok. "Go" vagyis "Menjen!", és folytassa a vasalást, amikor szeretné.

2. Univerzális méret

A pamuthuzat minden olyan vasalóállványra illeszkedik, amelynek hossza 110-130 cm, és szélessége 30-45 cm, tehát ez egy univerzális méretű huzat.

3. Szivacsos felület

A huzat habszivacs rétege sima és rugalmas vasalási felületet biztosít. A vasaló könnyedén csúszik a felületen és a ruhákon.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda Park & Go univerzális vasalóállvány huzatról

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda Park & Go univerzális vasalóállvány huzatról

Ennek az univerzális vasalóállvány huzatnak egy része hőálló felülettel rendelkezik. A vasaló közvetlenül a huzatra tehető, ideiglenesen "parkolhat" ott. A 100%-ban pamut huzat ezen fémbevonatos része parkolózónaként szolgál minden szokványos vasaló, illetve gőzölős vasaló számára. A huzat különböző méretű deszkákhoz használható. A 110-130 cm hosszú és a 30-45 cm széles vasalóállványok esetén garantáltaltan használhatja a Vileda Park & Go vasalóállvány huzatot. A felhelyezése egyszerű: a huzatot a vasalóállványra kell húzni, majd szorosan meg kell kötni alul a madzagot. 100%-ban pamutból készült, ezáltal csökkenti a ruhákon a ráncokat. A kétrétegű anyag másik alkotóeleme a speciális szivacsréteg, amely sima felületet biztosít a vasalónak, hogy az egyenletesen tudjon siklani a vasalóállványon. A vasalóállvány huzat stílusos menta-fehér alapszínben, szürke pillangómintával és szintén szürke fémbevonatos parkolózónával kapható. Vásárolja meg Ön is a Vileda Park & Go univerzális vasalóállvány huzatot a kényelmes vasalási élményért!

A HUZAT FELHELYEZÉSE A VASALÓÁLLVÁNYRA

1

Helyezze a huzatot a vasalóállványra!

Mielőtt rögzítené a vasalóállványon, ellenőrizze, hogy a huzat helyzete megfelelő-e!
2

A huzat megigazítása

Húzza meg a huzat végén található két pántot, hogy az biztonságosan rögzítve legyen a vasalóállványon!
3

A huzat rögzítése

Rögzítse a pántokat a kis vörös kapocs segítségével, és figyeljen rá, hogy a huzat szorosan illeszkedjen a vasalóállványra!

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Ha a vasalóállvány hossza 110-130 cm és szélessége 30-45 cm, ez az univerzális huzat illeszkedik rá.
A termékhez hosszú pántok tartoznak, amelyek lehetővé teszik a vasalóállványra helyezett huzat szorosságának beállítását. Ugyanakkor a termék egyik oldalán a könnyebb felhelyezés érdekében gumirozott perem található.
Ez a termék csak egy kivitelben kapható, menta, fehér, szürke pillangós mintával.
Ha még mindig vannak olyan kérdései a vasalóállvány huzatainkkal kapcsolatban, amelyekre itt nem kapott választ, töltse ki online kapcsolatfelvételi űrlapunkat. Ügyfélszolgálatunk munkatársai szívesen segítenek önnek.
a brand of FREUDENBERG