Vileda Premium 2in1 vasalódeszka huzatPróbálja ki a vasalást anélkül, hogy a ruháin gyűrődések maradnának a Vileda Premium 2in1 vasalódeszka huzattal. Extra vastag 3 réteggel (pamut, habszivacs és molton), plusz fémbevonatos felülettel, a könnyű vasalás érdekében. A QuickFix rendszer garantálja a könnyű felhelyezést a deszkára. Univerzális méret.


A termék jellemzői


1. Hővisszaverő felület

Különleges fémbevonatos felülete visszaveri a vasalótalp hőjét, és ezzel felgyorsítja a munkát.

2. Univerzális méret

A Vileda Premium 2in1 vasalóállvány huzat illeszkedik a legtöbb vasalóállványra. A huzat egyszerűen rögzíthető a rögzítőzsinórral és a kapoccsal. A huzat mérete: 130 x 45 cm.

3. Extra vastag rétegek

A ruha vasalásakor a cél a sima felület kialakítása. A vastag szivacs bélés megakadályozza a vasalóállvány rács és a ruha érintkezését, így a vasalás eredménye hibátlanul sima felület lesz.

További információk a Vileda Prémium 2in1 vasalódeszka huzatról

További információk a Vileda Prémium 2in1 vasalódeszka huzatról

Keres egy univerzális méretű, innovatív vasalódeszka huzatot, amely vasalás közben megkönnyíti az életét? Akkor a Premium 2in1 ideális választás Önnek! Az univerzális méreténél fogva ez a huzat bármilyen szabványos vasalódeszkához ideális. A Premium 2in1 vasalódeszka huzat sima és puha anyagának köszönhetően könnyebben vasalhatja ruháit. Hővisszaverő felülete gyorsabb vasalást biztosít és növeli ennek a kiváló minőségű terméknek a tartósságát. A pamut-, hab- és moltonrétegek tökéletes kombinációja révén a Vileda vasalódeszka huzat különösen puha és sima. Az új Quick Fix rendszerrel a huzatot könnyebben fel lehet szerelni és beállítani a vasalódeszkához. Csak néhány másodpercbe telik, hogy a rugalmas sarkokat a tartó aljára helyezze, a huzatot simítsa a deszkára, húzza meg erősen a zsinórt, állítsa be a méretet, és végül rögzítse a piros színű, könnyen illeszkedő kapoccsal. Javasoljuk, hogy használja a Vileda egyik vasalódeszkáját a vasalás könnyebbé és hatékonyabbá tétele érdekében.

HOGYAN HASZNÁLJA

1

Felhelyezés

Miután kibontotta a huzatot, húzza rá a vasalóállványra, és igazítsa középre! Ezután, hajtsa rá a szövetet az állvány széleire!
2

Igazítás

Most meghúzhatja a zsinórokat, és a huzat szépen és stabilan rásimul a vasalóállványra.
3

Rögzítés

Végül, de nem utolsó sorban, rögzítse a zsinórokat a kapocs segítségével, hogy a huzat vasalás közben is stabilan a helyén maradjon.
a brand of FREUDENBERG