Vileda Rapid: a fémes vasalóállvány huzatA Vileda Rapid vasalóállvány huzat univerzális méretű, könnyen felszerelhető, és garantálja a gyors és gyűrődésmentes vasalást mindenféle szövetnél. A fémbevonatos szövet visszaveri a vasalótalp hőjét.

A termék jellemzői


1. Modern anyagösszetétel

A Vileda Rapid intelligens anyagösszetételének köszönhetően a hagyományos huzatoknál gyorsabban és hatékonyabban vasalhatunk. Különleges fémbevonatos felülete visszaveri a vasalótalp hőjét, és ezzel felgyorsítja a munkát.

2. Univerzális méret

A Vileda Rapid vasalóállvány huzat illeszkedik a legtöbb vasalóállványra. A huzat egyszerűen rögzíthető a rögzítőzsinórral és a kapoccsal.

3. Lenyomatok nélkül

A ruha vasalásakor a cél a sima felület kialakítása. A vastag szivacs bélés megakadályozza a vasalóállvány rács és a ruha érintkezését, így a vasalás eredménye hibátlanul sima felület lesz.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda Rapid vasalóállvány huzatról

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a Vileda Rapid vasalóállvány huzatról

A ruhák alapos vasalása gyakran sok időt vesz igénybe, különösen akkor, ha egy egész kosár gyűrött ruháról van szó. A Vileda Rapid vasalóállvány huzat véget vet ennek, mert vele könnyebben és gyorsabban tudja kivasalni a ruhákat. Ez az okos vasalóállvány huzat elegáns ezüstszürke színben, korszerű anyagösszetétellel kapható. A huzat fémbevonatos szövete visszaveri a vasaló hőjét, így garantálja a ráncok, gyűrődések alapos és gyors eltüntetését. Az optimális eredmény elérése érdekében a Vileda Rapid pamut huzata enyhén érdes felülettel rendelkezik, amelynek köszönhetően biztonságos a fogása, így a ruhák nem csúsznak el, de nem is sérülnek meg vasalás közben. Bárki élvezheti a Vileda Rapid huzat előnyeit, mivel univerzális méretű, vagyis illeszkedik minden vasalóállványra, amelynek hossza 110-130 cm és szélessége 30-45 cm. A huzat felrakásához, egyszerűen helyezze a vasalóállványra, és hajtsa rá a széleit az állványra! Rögzítse a huzatot a rajta lévő pántok meghúzásával, majd rögzítse a zsinórt is a Vileda által adott kapocs segítségével. Semmi sem rosszabb, mint a ruha összegyűrése a nem megfelelően párnázott huzat miatt. Ezért van a Rapid huzaton vastag, 4 mm-es szivacsréteg, amely megakadályozza, hogy a vasalóállvány nyomokat hagyjon a ruhán. A poliuretán szivacs puhább és simább felületet biztosít, amely hatékonyabbá és könnyűvé teszi a vasalást. A vasalás soha nem volt könnyebb és hatékonyabb, mint ezzel a fémes vasalóállvány huzattal. Vásárolja meg most a Vileda Rapid huzatot, és tegye könnyebbé a házimunkát! Tapasztalja meg a különbséget most!

A HUZAT FELHELYEZÉSE

1

Felhelyezés

Miután kibontotta a huzatot, húzza rá a vasalóállványra, és igazítsa középre! Ezután, hajtsa rá a szövetet az állvány széleire!
2

Igazítás

Most meghúzhatja a zsinórokat, és a huzat szépen és stabilan rásimul a vasalóállványra.
3

Rögzítés

Végül, de nem utolsó sorban, rögzítse a zsinórokat a kapocs segítségével, hogy a huzat vasalás közben is stabilan a helyén maradjon.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

a brand of FREUDENBERG