Vileda Total Reflect M vasalóállványEzzel az innovatív vasalóállvánnyal időt spórolhat, hiszen egyszerre 2 oldalról éri a gőz a textíliát. A Total Reflect ugyanis hő- és gőzvisszaverő huzattal rendelkezik, mely használható bármilyen vasalóval, vagy gőzállomással is.

  •  

A termék jellemzői


1. Hővisszaverő fémbevonat

A Vileda Total Reflect M vasalóállvány-huzata egy fémbevonattal rendelkezik, mely a hőt 100%-ig visszaveri. Ezáltal a teljes hő a vasalt ruhára kerül, és a vasalási idő jelentősen lerövidül.

2. Egyszerűen illeszkedő forma

A huzat illeszkedik minden, 120-130 centiméteres hosszúsággal és 38-45 centiméteres szélességgel rendelkező vasalóállványra. Ezáltal univerzális méretű.

3. 2 az 1-ben rétegezési elv

Ez az extra puha vasalóállvány-huzat két rétegből áll. Egy habszivacs és egy különálló fémfólia alkotják a hővisszaverő vasalóállvány-huzatot. A legfelső réteg pedig pamutból készült.

További információk a Vileda Total Reflect M vasalóállványról

További információk a Vileda Total Reflect M vasalóállványról

Kevesebb időt tölteni vasalással, és inkább szebb dolgokkal foglalkozni - ki nem szeretné ezt? A Vileda Total Reflect vasalóállvánnyal értékes időt takaríthat meg a vasalás során. Az innovatív vasalóállvány egy újszerű vasalóállvány-huzattal rendelkezik, mely gondoskodik róla, hogy a vasalt ruha gyorsabban sima legyen. Hogyan működik? A prémium huzat egy hővisszaverő fémbevonattal rendelkezik - ezáltal nem veszik el hő. A fémréteg visszaveri a vasaló hőjét. Ezáltal ruhadarabjai gyakorlatilag mindkét oldalról vasalva lesznek - és gyorsabban végez, mint egy hagyományos vasalódeszkával.

FŐBB ELŐNYEI

1

Jobb eredmények az innováció által

A Vileda Total Reflect vasalóállványa a maximális vasalási komfortot nyújtja. A 2 az 1-ben rétegezési elvvel rendelkező vasalóállvány-huzat megakadályozza a víz vagy a gőz lecsapódását. Ezáltal a vasalás különösen könnyen kézre áll, és sok időt takaríthat meg vele.
2

Megszokott Vileda minőség

A vasalóállvány könnyen összecsukható és tárolható. Használható gőzállomással együtt is. Lábai stabilan állnak a padlón. Az állvány 97 cm-es magasságig állítható.
3

Gyorsabb vasalás

A 100%-os hővisszaverő fémbevonattal rendelkező új, innovatív Total Reflect vasalóállvány lerövidíti a vasalási időt - a teljes hő a vasalt ruhadarabra kerül.

A termék tulajdonságai

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A hővisszaverő vasalóállvány-huzaton a legkülönbözőbb ruhadarabokat vasalhatja. Az elegáns ingeket és a kényes ruhadarabokat gond nélkül és gyűrődésmentesen lehet kisimítani.
A huzat egy hosszú zsinórral rendelkezik, mellyel a huzat a vasalóállvány alatt biztonságosan rögzíthető. Nem rendelkezik elasztikus zsinórral.
A huzat ezüstszürke, tetszetős mintázattal.
Ha olyan kérdései vannak a hővisszaverő vasalóállvánnyal kapcsolatban, melyekre nem kapott itt választ, egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot az online kapcsolatfelvételi nyomtatványunk segítségével. Ügyfélszolgálati csapatunk szívesen segít a továbbiakban.
a brand of FREUDENBERG