Vileda Diamond Plus vasalóállvány – Sokáig újnak néz ki


A Vileda Diamond vasalóállvány nagy vasalófelülettel (120x38 cm) rendelkezik. A gőzállomás elhelyezése végett egy XL-es vasalótartóval van felszerelve, és a kényelmes vasalást a kábelcsatlakozó biztosítja. A vasalódeszka magassága 74 és 97 cm között állítható, hogy elkerülje a hátfájást, és biztonságosan áll a vastag, masszív lábaknak köszönhetően. Gyerekbiztonsági rendszerrel ellátott, amely megakadályozza a vasalódeszka véletlen összebicsaklását.

Termékjellemzők


1. Extra hőálló titán bevonatos huzat

A Vileda Diamond vasalóállvány huzata titánnal bevonattal rendelkezik, ami több mint 200°C-os hőállóságot biztosít, így hosszabb élettartamú. Ha elege van az égett vagy sárga vasalóállványokból, és hosszantartó tökéletes vasalási élményt szeretne, nálunk megtalálja a tökéletes huzatot.

2. XL vasalótartó

A konnektorral és kábeltartóval felszerelt nagy vasalótartó alátétre még a gőzállomások is ráférnek. Stabilan és biztonságosan áll, extra vastag, 28 mm átmérőjű szerkezetének köszönhetően. Nem számít, milyen típusú vasalót használ, a Vileda Diamond vasalóállványhoz tökéletesen fog illeszkedni.

3. Állítható magasságú és biztonságos

Tökéletes bármely magassághoz. A Diamond vasalóállvány magassága 97 cm-ig állítható, és gyermekbiztonsági rendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a vasalódeszka véletlenül összeessen.

Főbb előnyei

1

Hőálló

A titán bevonat extrém, több mint 200°C-os hőállóságot kínál, hogy hosszabb távon megakadályozza az égési nyomok kialakulását és a sárgulást.
2

Tartós

A Vileda Diamond vasalóállvány masszív szerkezetének és kiváló minőségű huzatának köszönhetően évekig jó lesz.
3

Állítható magasságú

A hátbarát magasságállítási lehetőségnek köszönhetően a vasalás gyerekjáték lesz. Ráadásul extra vastag, 28 mm-es lábakkal rendelkezik a maximális stabilitás, valamint a könnyű nyitás és zárás érdekében.

További információk a Vileda Diamond Plus vasalóálványról

További információk a Vileda Diamond Plus vasalóálványról

#LOVEITCLEAN

  • Kevesebb hulladék a huzat tartósságának köszönhetően
  • Optimalizált környezetbarát csomagolóanyag használata

Szerezze meg a tökéletes vasalóállványt, a Vileda Diamond-ot! A huzata 200°C feletti hőálló titán bevonatának köszönhetően megakadályozza a sárgulást, az égési nyomokat, és extra ellenálló. Kifogástalan felülete kényelmes vasalás élményt biztosít. Háromszor tartósabb, mint a nem kezelt pamuthuzatok.
Ugyanakkor stílusos és modern kialakítású, és tökéletesen illeszkedik a gőzölős vasalókhoz, és biztonságosan használható, extra vastag, 28 mm-es átmérőjű szerkezetének köszönhetően.
Ráadásul a Diamond vasalóállvány magasságállítási funkciójának köszönhetően elkerülheti a vasalás okozta hátfájást, és meglehetősen könnyen nyitható és zárható. Gyermekbiztonsági rendszerrel felszerelt, 3 év garancia jár hozzá, és TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik.


 

A termék jellemzői

a brand of FREUDENBERG