Vileda Turbo 2in1 felmosó fej - pedálos felmosó szetthezA Vileda Turbo 2in1 mikroszálas felmosó fej utántöltő optimális csere a Vileda összes pedálos felmosó rendszeréhez, beleértve a Vileda Turbo, Vileda Turbo Smart és Vileda Easy Wring & Clean mopokat. Egyszerűen húzza meg a felmosószálakat a fej eltávolításához, és cserélje ki az új terméket a piros keretbe nyomva. A nagy nedvszívó képességű mikroszálak és a piros teljesítményzónák 20%-kal több részecskét vesznek fel, mint a hagyományos mikroszálak, és a baktériumok több mint 99%-át távolítják el csupán vízzel*.


A termék jellemzői


1. 2in1 mikroszálas technológia

A nagy nedvszívó képességű mikroszálak és a piros energiazónák kombinációja 20%-kal nagyobb részecskefelvételt tesz lehetővé, mint a hagyományos mikroszálak. Így még a makacs szennyeződések és foltok is könnyebben eltávolíthatók, így padlója a lehető legtisztább lesz.

2. Mosható és újra használható

A Vileda Turbo 2in1 felmosófej utántöltője legfeljebb 30 °C-on mosógépben mosható, és újra használható, így tökéletes a mindennapi takarítási feladatokhoz. A Vileda szabványainak köszönhetően az utántöltő akár 6 hónapig is használható anélkül, hogy bármelyik tulajdonságát elveszítené.

3. Kompatibilitás

A felmosófej utántöltő alkalmas az összes Vileda Turbo pedálos felmosó rendszerrel való használatra. Egyszerűen húzza meg a felmosószálakat a fej lecsatolásához, és a piros keretbe nyomva cserélje ki.

FŐBB ELŐNYEI

1

Mosógépben mosható

Minden egyes Vileda Turbo 2in1 felmosófej utántöltője 30 °C-ig mosógépben mosható, és újra és újra használható. Az egyenletes tisztítási teljesítmény érdekében javasoljuk, hogy a felmosófejet 6 havonta cserélje ki.
2

Higiénikus tisztíás

A mikroszálas technológiának köszönhetően a baktériumok és vírusok akár 99%-át is eltávolítja csak vízzel*. *Eltávolítja az E. coli & S. aureus és a Bovine Coronavirus-t a keményfa padlóról és kerámiacsempéről egy harmadik fél laboratóriumában tesztelve.
3

Minden rendszerrel kompatibilis

Az utántöltő a következő Vileda pedálos felmosórendszerekkel kompatibilis: Vileda Turbo, Vileda Turbo Smart és Vileda Easy Wring & Clean. 

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

További információ a Turbo 2in1 felmosó fejről

További információ a Turbo 2in1 felmosó fejről

A Vileda Turbo 2in1 felmosófej utántöltők kiváló minőségű mikroszálakból készülnek. A szintetikus szálak pusztán vízzel kombinálva hatékonyan fellazítják a padlón lévő szennyeződést és zsírt, és eltávolítják a baktériumok és vírusok akár 99%-át* - teljesen vegyszerek nélkül.

Rendelje meg most a Vileda Turbo 2in1 felmosószivacs utántöltőt!

 

*Eltávolítja az E. coli & S. aureus és a Bovine Coronavirus-t a keményfa padlóról és kerámiacsempéről egy harmadik fél laboratóriumában tesztelve.

Találd meg a számodra legmegfelelőbb utántöltőt!

Vileda Turbo Classic felmosó fej - pedálos felmosó szetthez

Vileda Turbo 2in1 felmosó fej - pedálos felmosó szetthez

Minden padlótípusra
Sarkok tisztítása
Mosógépben mosható
100% mikroszálak
Extra apró szennyeződések felszedése
Extra makacs szennyeződések tisztítása
Kompatibilitás
Vileda Turbo, Vileda Turbo Smart, Vileda Easy Wring & Clean
Vileda Turbo, Vileda Turbo Smart, Vileda Easy Wring & Clean

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Annak érdekében, hogy a lehető legjobban kihasználhassa az új felmosófejet, javasoljuk, hogy 6 havonta cserélje ki a felmosófejet.
A Vileda Turbo 2in1 felmosófej utántöltő alkalmas az összes Vileda pedálos felmosófejéhez, beleértve a Vileda Turbo, Vileda Turbo Smart és Vileda Easy Wring & Clean felmosófejeket is.
a brand of FREUDENBERG