Vileda Mixer 3 Ultimate toronyszárító: forradalmasítja a mosási rutintA Vileda Mixer 3 Ultimate ideális szárító azok számára, akiknek nincs sok helyük, most elegáns matt fekete színben! Hat független, az Ön szárítási igényeihez igazítható ráccsal érkezik, több mint 30 méter szárítóteret kínál miközben elfér egy zuhanykabinban! Kerekei megkönnyítik a mozgatást. Kis, 69 cm x 74 cm-es méreteivel akár zuhanykabinba is elfér – itt mindent megtudhat!


A termék jellemzői


1. Akár 30 méteres szárítófelület

Bár alig foglal helyet, ez a toronyszárító 30 méter szárítási felületet biztosít a ruháinak, matt fekete színe pedig mindenhol jól mutat otthonában

2. Állítható szárítórácsok

6 független szárítórácsot tartalmaz három szinten, és a ruhadarabok méretétől függően az Ön számára legkényelmesebb módon helyezhetők el. Akár 3 mosáshoz elegendő!

3. Könnyű tárolás

A Vileda Mixer 3 Ultimate toronyszárító laposra összecsukható, és könnyen tárolható a gardróbban vagy bármely más bútor mögött. Nagyon kompakt, így kis helyen tárolhatja.

FŐBB ELŐNYEI

1

Rugalmas szárítás

Nyissa ki a Vileda Mixer 3 Ultimate szárítót teljesen vagy részben, igényeitől függően. A speciális rugalmas csatlakozók lehetővé teszik a használatot félig és teljesen nyitott állapotban is.
2

Forgó kerekekkel

Az agilis forgó kerekek lehetővé teszik a toronyszárító hatékony mozgatását, ami különösen hasznos a teljesen megrakott állapotban történő mozgatáshoz.
3

Kompakt és kicsi

A Vileda Mixer 3 Ultimate szárító kis méretének köszönhetően tökéletesen tárolható zuhanykabinokban és kis terekben.

További információk a Vileda Mixer 3 Ultimate toronyszárítóról

További információk a Vileda Mixer 3 Ultimate toronyszárítóról

A Vileda Mixer 3 Ultimate összecsukható toronyszárító, immár prémium matt fekete színben is elérhető, és tökéletes megoldást biztosít a ruhaneműk helytakarékos és hatékony szárítására. A 6 szárítórácsával ez a praktikus, összecsukható toronyszárító ideális beltéri használatra, hatalmas szárítófelületet (30 métert) kínál anélkül, hogy sok helyet foglalna. Kis, 69 cm x 74 cm-es méretével még a zuhanykabinban is elfér.
Döntse el, hogy hány szárítórácsot szeretne kinyitni, személyes szükségleteitől, valamint a kihelyezni kívánt ruha mennyiségétől és típusától függően. Két kampóval rendelkezik nagyobb tárgyak, például kabátok vagy ruhák felakasztása végett. Kerekeinek köszönhetően könnyedén mozgatható, még akkor is, ha tele is van vizes ruhákkal.


Néhány perc alatt és néhány egyszerű mozdulattal a Vileda Mixer 3 Ultimate használatra kész.

1. Szerelje fel a forgó kerekeket

2. Hajtsa ki az acélkeretet

3. Állítsa az összecsukható rácsokat a szárításhoz szükséges méretűre

A mobilitása és a praktikus tárolása miatt a Vileda Mixer 3 Ultimate toronyszáríró remek választás kis lakásokba vagy kis helyiségekbe. Összecsukható kialakítása a legkülönfélébb körülményekre nyújt megoldást, és még két extra kampót is tartalmaz a ruhafogasoknak - szerezze be most saját Vileda Mixer 3 Ultimate toronyszárítóját, és mondjon búcsút azoknak az időknek, amikor a ruhaszárítás rémálom volt!
Ráadásul ez a sokoldalú ruhaszárító 3 év garanciával rendelkezik.
 

Termék tulajdonságai

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A Vileda Mixer 3 Ultimate toronyszárító maximális kapacitása 20 kilogramm.
Igen, a szárító 6 független ráccsal rendelkezik, amelyek alkalmasak hosszú vagy kényes ruhák tárolására.
A toronyszárítót meglehetősen könnyű összeszerelni, és csak egyszer kell megtennie. Csak néhány egyszerű mozdulat és 1-2 perc szükséges a kerekek felszereléséhez. Minden használathoz csak a keretet kell széthajtania és a szárítórácsokat az Ön igényei alapján beállítania.
A Vileda Mixer 3 Ultimate szárító 69 cm x 74 cm. Ez azt jelenti, hogy akár egy zuhanykabinba is elfér.
a brand of FREUDENBERG