Vileda Turbo Classic felmosó fej - pedálos felmosó szetthezA Turbo Classic utántöltő optimális választás, ha bármelyik Vileda Turbo pedálos felmosó szettel rendelkezik és elhasznált darabját szeretné lecserélni. A 100%-ban mikroszálas anyagból készült felmosó fej kiváló nedvszívóképességgel rendelkezik és segít a zsíros szennyeződések könnyú eltávolításában. 

Rendelje meg most a Vileda Turbo Classic utántöltőt!


A termék jellemzői


1. 100% mikroszálak

A 100%-ban kiváló minőségű mikroszálakból készült felmosófej kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, és még a makacs és zsíros szennyeződéseket is könnyedén eltávolítják.

2. Mosógépben mosható

A Vileda Turbo Classic utántöltő 30°C-ig mosógépben is mosható. Így hatékonyan spórolhat a felmosófej utántöltésén. Az egyenletes tisztítási teljesítmény érdekében javasoljuk, hogy 6 havonta cserélje az utántöltőt.

3. Kompatibilitás

Az utántöltő kompatibilis az össze sVileda Turbo felmosórendszerrel, mint például a Vileda Turbo vagy a Vileda Easy Wring&Clean. Egyszerűen csaoltja le a felmosófejet, és a piros keretbe belenyomva cserélje ki az újra.

FŐBB ELŐNYEI

1

Minden Vileda Turbo Classic utánöltőt 6 hónapot bír

2

Eltávolítja az E.coli és S. aureus baktériumokat a fa- és kerámiapadlókon. Ezt független, akkreditált mikrobiológiai és immunológiai intézet tesztelte.

3

Tisztítás fejlett mikroszálas technológiával.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

További információ a Turbo Classic felmosó fejről

További információ a Turbo Classic felmosó fejről

Tapasztalja meg a Vileda fejlett mikroszálas technológiájának hatását. A finom szálak képesek bejutni kemény padlójának legapróbb pórusaiba és repedéseibe. Így a baktériumok több mint 99%-át eltávolíják csak vízzel* - nincs szükség durva vegyszerekre. Ennek köszönhetően nem csak a tisztítószereken spórolhat, hanem hozzájárul a fenntarthatóbb napi takarításhoz is, és kiveszi a részét egy egészségesebb bolygó megteremtésében.

Rendelje meg most a Vileda Turbo Classic utántöltőt!

*Eltávolítja az E.coli és S. aureus baktériumokat a fa- és kerámiapadlókon. Ezt független, akkreditált mikrobiológiai és immunológiai intézet tesztelte.

Találd meg a számodra megfelelő utántöltőt!

Vileda Turbo Classic felmosó fej - pedálos felmosó szetthez

Vileda Turbo 2in1 felmosó fej - pedálos felmosó szetthez

Turbo 3in1 pótfej pedálos felmosóhoz

Minden padlótípusra
Sarkok tisztítása
Mosógépben mosható
100% mikroszálak
Extra apró szennyeződések eltávolítása
Extra makacs foltok eltávolítása
Kompatibilitás
Vileda Turbo, Vileda Turbo Smart, Vileda Easy Wring & Clean
Vileda Turbo, Vileda Turbo Smart, Vileda Easy Wring & Clean
Vileda Turbo, Vileda Turbo Smart, Vileda Easy Wring & Clean

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A felmosófej mosógépben mosható, és akár 6 hónapig is kitart anélkül, hogy bármilyen tulajdonságát elveszítené. Spóroljon pénzt a hosszabb élettartamú felmosófejcserével!
A Vileda Turbo Classic utántöltő kompatibilis az összes Vileda pedálos felmosóval: Vileda Turbo, Vileda Turbo Smart és Vileda Easy Wring & Clean.
a brand of FREUDENBERG