Vileda Turbo Classic felmosó fej - pedálos felmosó szetthezA Turbo Classic felmosó fej a Turbo pedálos felmosó szetthez használható, bármilyen szennyeződést megtisztít és feltakarít mivel 100% mikroszálas anyagból készült. Turbo tisztítás könnyedén!

A termék jellemzői


Hatékony tisztítás

A Turbo Classic felmosó fej 100% mikroszálas alapanyaga puha és nagyon jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezáltal ideális még a fapadlók gyors tisztításra is.

További információ a Turbo Classic felmosó fejről

További információ a Turbo Classic felmosó fejről

A Turbo Classic felmosó fej a Turbo rendszer praktikus kiegészítője! Rendkívül erős rostszálakkal rendelkezik. A felmosó fej élettartamának meghosszabbítása és a higiéniájának megőrzése érdekében mosógéppel legfeljebb 60°C-on mosható. Összetétele miatt nem igényel nagy mennyiségű mosószert. A mikroszálak széles körben ismertek a varázslatos nedvszívó képességükről és arról, hogy még a durva szennyeződéseket is hatékonyan eltávolítják. Ebben rejlik a Turbo Classic felmosó fej ereje is. Tapasztalja meg Ön is a könnyed Turbo takarítást!

FŐBB ELŐNYEI

1

Mosógépben mosható

A felmosó fej élettartamának meghosszabbítása és a higiéniájának megőrzése érdekében mosógéppel legfeljebb 60°C-on mosható.
2

A felmosó fej felhelyezése

A felmosó fej cseréjéhez elég, ha rálép a felmosó szálakra és kiemeli a piros alakú csatlakozót. Új felmosó fej felhelyezéséhez pattintsa az új fejet a piros csatlakozóba.

3

Illeszkedés

A Turbo Classic felmosó fej csak a Vileda Turbo rendszerével kompatibilis.

TERMÉK TULAJDONSÁGAI

a brand of FREUDENBERG