SPRAY FELMOSÓ – HATÉKONY ÉS GYORS PADLÓTISZTÍTÁS

Tisztítsa meg keménypadlóit könnyedén és hatékonyan – a Vileda spray felmosót kimondottan felmosáshoz fejlesztettük ki. Szinte bármilyen típusú kemény vagy felületkezelt padlón kiváló eredményeket érhet el vele.

A spray felmosóhoz tartozó felmosófej mikroszálas. Ez a kiváló minőségű anyag a baktériumok 99%-át eltávolítja, pusztán víz használatával. Ha sürgős takarításra van szükség, például kiömlött egy kis folyadék a padlóra, és fel kell törölni, biztos lehet abban, hogy a higiénikus Vileda spray felmosónak köszönhetően meg is érkezik a felmentősereg. Nincs szükség vödörre – aktiválja a permetező funkciót a kar finom meghúzásával, és már takaríthat is a kívánt mennyiségű vízzel. A rendszer megkönnyíti az ad hoc takarítást, és az igényektől függően akár helyettesítheti is a vödrös felmosót.

A fogantyú a biztos fogásról és az irányíthatóságról is gondoskodik. Felejtse el a vegyszereket, takarítson meg időt és pénzt többször használatos és mosható felmosófejekkel – vásárolja meg a Vileda spray felmosót most!

Rendezés
a brand of FREUDENBERG