Pet Pro állatos kép_hu_0229_cop_v2.png

A HÁZIÁLLATOK ARANYOSAK, DE TUDNAK ROSSZAK LENNI

A HÁZIÁLLATOK ARANYOSAK, DE TUDNAK ROSSZAK LENNI

Aranyos, bújós és pimasz: Házi kedvenceink tudják, hogyan hódíthatják meg otthonainkat, és hogyan változtathatják királyságukká. Legyen szó apróságokról vagy hatalmas szőrgombócokról, abban a pillanatban, amikor meghívsz egy kisállatot otthonodba, semmi sem lesz többé ugyanaz. Az édes pillanatok és a közös kalandok között kedvenceink zűrzavaros huncutságokba is keveredhetnek. Az izgatott szaladgálás közben felborítják a vizestálukat vagy annyira el kell menniük a szobanövény mellett, hogy azt ledöntik. Az ilyen pillanatok miatt előszeretettel hívjuk őket rossznak.

BEMUTATJUK A VILEDA HÁZIÁLLAT TERMÉKCSALÁDJÁT

petro_termékek_new.png

BEMUTATJUK A VILEDA HÁZIÁLLAT TERMÉKCSALÁDJÁT

A kisállatok gazdáinak létrehozott termékeink segítenek megbirkózni a kedvenceink okozta takarítási kihívásokkal: a szőrös kanapéktól a hosszú esős séta utáni szárazra dörzsöléstől. A termékpaletta lehetővé teszi, hogy egyetlen gyors mozdulattal gondoskodjon a rendszeres takarításról, így több ideje marad az életben fontos dolgokra – például a kisállattal való összebújásra a kanapén. Élvezze a tiszta és friss otthon érzését legjobb a kiskedvencével együtt!

Egy szemtelen házi kedvenc három árulkodó jele

FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET

Legyünk őszinték: minden (néha mulatságos) trükkjük ellenére kedvenceink szeretnek minket, és mi is szeretjük őket. Amikor rendetlenséget okoznak, az gyakran azért van, mert az izgalmuk úrrá lett rajtuk, szóval ne aggódjon, nincs semmi baj a viselkedésükkel – és ha könnyen és gyorsan megszabadulhatunk a rendetlenségüktől, még édesebbé válik a velük töltött idő.

Van otthon Önnek is egy szemtelen házi kedvence?
 

Vileda Pet Pro termékek

a brand of FREUDENBERG