RUHASZÁRÍTÓ – EGYÉNILEG ÁLLÍTHATÓ A MOSOTT RUHA MENNYISÉGÉTŐL FÜGGŐEN

A Vileda ruhaszárítók tökéletesek a hatékony és helytakarékos beltéri teregetéshez. Egyes ruhaszárítóink rugalmasan alakítható vázzal rendelkeznek, így könnyedén a mosott ruha mennyiségéhez igazíthatja a ruhaszárítót.

Mindegyik modell teljesen összecsukható, így szűk helyen is tárolható. Kialakításuk révén ruhaszárítóinkon kevésbé gyűrődnek a ruhák, ami a száradási és a vasalási időt is lerövidíti. Találja meg az igényeinek és a rendelkezésére álló helynek leginkább megfelelő ruhaszárítót!

Kis méretű ruhaszárítóink a hatékony helykihasználásnak köszönhetően nagyon kevés helyet foglalnak – inkább magasak, mint szélesek. Így Ön a legtöbbet hozhatja ki a lakás kihasználatlan területeiből. Egyes Vileda ruhaszárítók nagyobbak és több huzallal rendelkeznek, így akár több mosásnak megfelelő ruha is elfér rajtuk egyszerre.

Olyan modelleket is kínálunk, amelyek kültéri használatra is alkalmasak, például egy kis kertbe vagy az erkélyre – ilyenkor azonban mindenképpen használjon csipeszt a kisebb ruhadarabok rögzítéséhez.

A szárítógéphez képest olcsóbb és környezetkímélőbb megoldás, ha ruhaszárítóra tereget. Rendeljen Vileda ruhaszárítót most!

Rendezés
a brand of FREUDENBERG